Θες να του πεις πως είσαι ερωτευμένη μαζί του; Πώς να το κάνεις

Μην αγχώνεσαι! Ακολούθησε αυτά τα 5 βήματα και θα το καταφέρεις!

ερωτευμένη

Nιώθεις πως είσαι έτοιμη να ζήσεις έναν όμορφο έρωτα; Αν πάλι όχι, τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματα που τρέφεις προς το πρόσωπο του και θα προχωρήσεις παρακάτω.

Τα social media «σκοτώνουν» τον έρωτα!

Βήμα πρώτο - Ξεκαθάρισε τι ακριβώς νιώθεις μέσα σου

Πρώτα απ' όλα σκέψου, είσαι σίγουρα ερωτευμένη μαζί του; Θες να κάνεις σχέση μαζί του; Θα πρέπει να είσαι σίγουρη για την απόφασή σου πριν τον συναντήσεις για να του πεις τι ακριβώς νιώθεις για εκείνον. Δε θες να μετανιώσεις μετά από μερικές μέρες, εβδομάδες ή μήνες... 

Μην κάνεις αυτά τα 3 λάθη στο πρώτο ραντεβού

Βήμα δεύτερο - Διάλεξε τη σωστή στιγμή που θα του πεις πως νιώθεις

Δες σε τι φάση είσαι εσύ πρώτα, και μετά σε ποια φάση βρίσκεται ο ίδιος. Είναι το σωστό timing να του πεις ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του; Πριν παραδεχτείς τα συναισθήματά σου σε έναν άνθρωπο, μάθε αν έχει χωρίσει πρόσφατα, αν περνά δύσκολα, αν θέλει να μείνει ελεύθερος... Αν λοιπόν δεν είναι σωστή η στιγμή καλό είναι να περιμένεις.

Βήμα τρίτο - Επίλεξε τη σωστή τοποθεσία

Διάλεξε ένα μέρος που νιώθεις περισσότερο άνετα. Ένα όμορφο μέρος που αγαπάς! Και τότε προχώρα στην εξομολόγησή σου. Σίγουρα δεν πρέπει να του εκφράσεις τα αισθήματά σου, ας πούμε, σε ένα... σουβλατζίδικο! 

Βήμα τέταρτο - Πες το, «είμαι ερωτευμένη μαζί σου!»

Όταν έρθει η ώρα εκείνη που θα κάτσεις άνετα, πρέπει επιτέλους να το παραδεχτείς. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο τρομοκρατημένη, να αγχώνεσαι κτλ, αλλά ακόμα κι έτσι, μην του το δείξεις! Πες του το! Don't overthink! Αν δεν το σκεφτείς πολύ, θα σου είναι πιο εύκολο. 

Βήμα πέμπτη - Το «μετά»!

Αφού το έχεις εξομολογηθεί, θα πάρεις την απάντησή του. Αν νιώθει το ίδιο, ετοιμάσου να το ζήσεις! Αν όχι, μην κάτσεις να σκάσεις. Προχώρα παρακάτω. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος φίλος! Λίγη υπομονή, και θα τον ξεπεράσεις.

Επιμέλεια: Μαρίνα Χρήστου
Πηγή:mylife.com 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top