Παιδί: Πώς να οργανώσετε το τέλειο pyjama party!

To βραδινό γεύμα και τα παιχνίδια

παιδί- pyjama party

Σε λίγες μέρες έχει γενέθλια και όπως κάθε χρόνο θέλει να τα γιορτάσει με τούρτα  υπερπαραγωγή, μπαλόνια, φίλoυς και τα σχετικά. Όμως δεν έχετε ούτε πολύ διάθεση και χρόνο, ούτε θέλετε να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για να καλέσει όλη την τάξη; Θέλετε  να ετοιμάσετε κάτι διαφορετικό και να  πρωτοτυπήσετε ώστε τα μικρά σας να ενθουσιαστούν;

Παιδί: Tips για να το πείσεις να διαβάζει

Ένα pyjama party με πολύ φαντασία είναι μια εκπληκτική λύση για τα φετινά γενέθλια, όπως και η τέλεια λύση να «σώσετε» το σαλόνι σας από ζημιές και πατατάκια στο πάτωμα. Οπότε κάντε την πρόταση να καλέσει λίγους και καλούς φίλους/φίλες  για μια μοναδική βραδιά.

Oι τοξικές συνήθειες των γονιών που «βλάπτουν» τα παιδιά

Η προετοιμασία

Αρχικά δεν χρειάζεται να ανησυχείς που δεν θα έχεις πολλά κρεβάτια για τους μικρούς σας φιλοξενούμενους. Άλλωστε δεν θα χρειαστούν, καθώς η όλη φάση βρίσκεται στην στρωματσάδα. Τα παιδιά ενθουσιάζονται με αυτά που δεν συνηθίζουν να κάνουν κάθε μέρα, όπως με το να μην κοιμηθούν μια νύχτα στο κρεβάτι τους. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικοί υπνόσακοι-στρωματάκια , τα οποία θα ξεθάψετε από την εποχή που κάνατε camping. Αν πάλι δεν τα βρείτε και στο παιδικό δωμάτιο υπάρχει χαλί, τότε μερικές κουβέρτες και παπλώματα είναι ότι πρέπει. Πολλά μαξιλάρια για ντεκόρ και φωτιζόμενα αστεράκια στο ταβάνι, έχουν ήδη δημιουργήσει το σκηνικό. Το dress code περιλαμβάνει οπωσδήποτε πιτζάμες, ζεστές κάλτσες και παντόφλες.

Το «βραδινό»

Μη σκάτε με το τι να τα ταΐσετε, εξάλλου το βράδυ τρώμε ελαφρά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα αφήσετε και νηστικά βέβαια. Πίτσες, κοτομπουκιές, κεφτεδάκια είναι μερικά από τα αγαπημένα πιάτα των παιδιών. Δεν είναι ανάγκη να φτιάξετε ολόκληρο μενού, καθώς τα περισσότερα δεν θα φαγωθούν και ο κόπος σας πάει χαμένος. Μια όμορφη τούρτα όμως επιβάλλεται.  Είτε θα την φτιάξετε εσείς, είτε ο ζαχαροπλάστης θα πρέπει να αρέσει στον/στην  μικρό/η εορταζόμενο/η.

Βραδινά παιχνίδια

Εδώ ξεκινάει η βραδιά. Η παρουσία σας πρέπει να είναι διακριτική στο χώρο, ώστε τα παιδιά να νομίζουν ότι έχουν το σπίτι δικό τους. Προσοχή όμως, μην το παρακάνετε και έχουμε ατυχήματα! Τα παιδιά θα παίξουν μαξιλαροπόλεμο, μπορεί να κάνουν μποτέ αν είναι κοριτσάκια, θα παίξουν κρυφτό και γιατί όχι να δουν και μια ταινία αγκαλιά με ένα μεγάλο μπολ ποπ κορν. Αργά το βράδυ, βαριά 11 η ώρα, θα νυστάξουν δήθεν και θα ξαπλώσουν όλα μαζί, σιγομουρμουρίζοντας μέσα στο μισοσκόταδο.

Την επόμενη μέρα το πρωί υποδεχτείτε τα με ένα πλούσιο πρωινό σε στιλ μπουφέ. Όχι υπερβολές, ότι διαθέτει το σπίτι. Απλώστε στον πάγκο της κουζίνας δημητριακά, φρυγανιές, μαρμελάδα, βούτυρο, χυμό, γάλα ώστε μόλις ξυπνήσουν να έχουν την αίσθηση του ξενοδοχείου. Θα ξετρελαθούν που θα ξυπνήσουν και όλη η παρέα θα πάρει  πρωινό μαζί. Μετά πλύσιμο δοντιών και το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι να καταφθάσουν οι πρώτοι γονείς.  

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου
Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top