Πρόσεχε τι δεν εύχεσαι γιατί μπορεί να μη συμβεί ποτέ

Όταν θες κάτι 100% μπορείς και να το πετύχεις

ευχές

Αυτό που θα διαβάσεις, είναι μια αληθινή ιστορία. Και δεν θα το πιστέψεις, αλλά δεν ασχολούμαι καθόλου με την δύναμη του μυαλού, με τις υπερφυσικές δυνάμεις, ή με τους ανθρώπους που με μια ματιά λυγίζουν κουτάλια. Δεν τα πιστεύω και δεν με ενδιαφέρουν.  Κι όμως, μέσα στο πέρασμα των χρόνων, παρατήρησα ότι κάθε φορά που χώριζα από έναν σύντροφό μου διότι είχα ένα τεράστιο πρόβλημα μαζί του, ή υπήρχε κάποιο έλλειμμα στην σχέση, ευχόμουν με όλη την δύναμη της ψυχής μου, ο επόμενος να το πληροί απολύτως. Και ως εκ θαύματος, ο επόμενος σύντροφος ερχόταν “φορτωμένος” στο φουλ με το προσόν αυτό.

Δεν τα πας καλά με την οικογένεια του συντρόφου σου; Τι πρέπει να κάνεις

Για παράδειγμα όταν τα είχα με τον Φίλιππο που ήταν ένας σούπερ τύπος με απίστευτο χιούμορ, είχε ατονήσει ανησυχητικά το κομμάτι του σεξ, μέχρι που κατέρρευσε εντελώς. Πολύ ήθελα να συνεχίσω μαζί του, γιατί ήταν υπέροχος άνθρωπος, όμως 25 ετών πώς να συνεχίσω χωρίς καθόλου ερωτική ζωή. Μετά μεγάλης μου λύπης χώρισα και ευχήθηκα με όλη μου την δύναμη με τον επόμενο σύντροφο να αναπληρώσω το σεξ που δεν έκανα τόσα χρόνια.

Tι πρέπει οπωσδήποτε να αφήσουμε πίσω μας τη νέα χρονιά;

Και έτσι έγινε.

Μπορεί ο Άρης να μην διέθετε το χιούμορ του Φίλιππου, όμως ζήσαμε μια υπέροχη πενταετία με απίστευτη ερωτική ένταση και θέρμη. Καθώς όμως χρωστούσε σε όποιον μιλούσε Ελληνικά και αρνιόταν να κάνει κάτι γι´ αυτό, όπως για παράδειγμα να δουλέψει, έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια, με την ευχή ο επόμενος μου σύντροφος να είναι εργατικός, να έχει όρεξη για ζωή και για δουλειά, να μπορώ να στηριχτώ επάνω του, να μην μου λέει ψέματα και να μην φοβάμαι ότι θα μας κυνηγούν οι εφορίες και οι δικηγόροι.

Πέντε tips για να έχετε τέλεια σχέση με τον δάσκαλο του παιδιού σας

Και έτσι έγινε.

Όταν συνειδητοποίησα ότι μόλις ευχηθώ κάτι με μεγάλη δύναμη, με το 100% του μυαλού και της ύπαρξής μου, αυτό έρχεται και με βρίσκει, άρχισα να ζητώ πράγματα σημαντικά που μου έλειπαν πραγματικά. Αυτά αργούσαν, αλλά στο τέλος ερχόταν σχεδόν όλα. Όχι ακριβώς όπως τα ζήτησα, αλλά με κάποιες παραλλαγές. Το μόνο που ερχόταν όπως ακριβώς το ζητούσα, ήταν οι σύντροφοι…
Αυτό είναι μια αληθινή ιστορία και θα ήθελα να την πιστέψεις. Η μόνη λογική εξήγηση με την οποία μπορώ να ερμηνεύσω όλη αυτή την μεταφυσική κατάσταση, είναι ότι όταν θέλουμε κάτι με το 100% της ύπαρξής μας, τελικά το έλκουμε και το φέρνουμε κοντά μας. Φτάνει να το θέλουμε στο 100%. Καλή μας χρονιά!

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή:allyou.gr

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top