Tα δέκα στάδια επανασύνδεσης με τον πρώην σου

Σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσεις

επανασύνδεση με πρώην

Χωρίσατε αλλά τον θέλετε πίσω; Μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις για να τον κατακτήσετε.

1.    Twittάροντας με τον πρώην

Τίποτα παράξενο, απλά τσεκάρεις συνεχώς και το Twitter του για να δεις αν είναι ελεύθερος ή όχι.

2.    Γράφοντας «Happy Birthday» στον τοίχο του στο Facebook. 

Εντάξει ακόμα και αν χωρίσατε μπορείς να του γράψεις μια ευχή στο Facebook εκεί θα δεις κιόλας πως θα αντιδράσει ή αν θα σου στείλει κάποιο μήνυμα ώστε να σου πει ένα σκέτο «ευχαριστώ» ή «μη μου ξαναγράψεις στο τοίχο μου γιατί ζηλεύει η νυν μου»,αν όμως σου στείλει ένα μήνυμα γλυκό κλπ τότε ναι είναι ένα σημάδι ότι ακόμα σε νοιάζεται.

3. Το «LOL, συμφωνήσαμε στο Tinder, ποιες είναι οι πιθανότητες».

Το Tinder δε το γνωρίζω ή μάλλον το γνωρίζω αλλά δεν έχω μπει στη διαδικασία να το χρησιμοποιήσω,όμως αν σου τραβήξει τη προσοχή ο πρώην σου και τον θες ξανά πάλι πίσω και σε θέλει και εκείνος τότε ναι έχεις μεγάλες πιθανότητες στο να τα ξαναβρείτε.

4. Ελέγξτε το Facebook για να δείτε αν υπάρχουν κορίτσια που του «αρέσουν» 

Και ποια δεν έχει ψάξει τον πρώην για να δει τ ανεβάζει ή που κάνει like; Αν τον θες πίσω πρέπει να δεις αν έχεις ανταγωνισμό και πως θα το αντιμετωπίσεις. Όμως έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι είσαι πρώην του και ξέρεις τα ευαίσθητα κουμπιά του που θα τον κάνουν να λυγίσει ώστε να τα βρείτε ξανά.

5. Το σούπερ κείμενο που μπορείς να στείλεις

«Γεια σου, τι κάνεις ;» Όλες μας έχουμε στείλει το συγκεκριμένο κείμενο και από κάτω ακολουθεί ένα μεγάλο συγκινητικό κείμενο -ασχέτως αν αυτός δε το εκτιμήσει και πολύ- και περιμένουμε με αγωνία να απαντήσει. Να ξέρεις πως αν ο πρώην σου είναι ρομαντικός θα απαντήσει, αν είναι σε σχέση ή αν απλά δε θέλει να γυρίσει ίσως να μην απαντήσει,αλλά και εσύ μη τον βομβαρδίζεις συνεχώς με μηνύματα.

6. Βρίσκοντας κάτι που ανήκει σε αυτούς που δεν θα ήθελαν ποτέ πίσω. 

«Γεια σου Κώστα,βρήκα ένα πουκάμισό σου στη ντουλάπα μου & σκέφτηκα μήπως το θες να στο δώσω.» Ένα τέτοιο μήνυμα ίσως να σας κάνει να σκεφτείτε ξανά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης,διότι ίσως το να βρεθείτε ξανά μετά από καιρό σας κάνει να θυμηθείτε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές σας.

7. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένα καλό μέσο για να στείλεις μήνυμα

«Γεια σου Νίκο τι κάνεις ; Χαθήκαμε. Πώς είναι η δουλειά σου, το νέο σου σπίτι;» Ένα τέτοιο mail ίσως να είναι η αρχή της επανασύνδεσης χωρίς να του χτυπήσεις κλαίγοντας τον χωρισμό σας.

8. Ο «τυχαίος» περίπατος από το χώρο εργασίας του. 

Αν ξέρεις που δουλεύει και τι ώρα σχολάει μπορείς τυχαία να περάσεις έξω από τη δουλειά του με σκοπό να τον δεις. Πρόσεξε όμως μην πληγωθείς σε περίπτωση που είναι με τη νέα του σχέση.

9. Μη τον βομβαρδίζεις συνέχεια με μηνύματα

Ένα μήνυμα και καλό πρέπει να του στείλεις,όχι 11 μηνύματα στο καπάκι. Αν θέλει θα σου απαντήσει,αν δεν θέλει δε πειράζει πάμε για άλλα!

10. Αν τολμάς πήγαινε έξω από το σπίτι του

Αν έχεις τα κότσια,αν δεν σε πειράζει που ίσως τον δεις με την νέα του σχέση τότε ναι πήγαινε έξω από το σπίτι του για να μιλήσετε,αν και είμαι κατά αυτής της τακτικής διότι ρίχνεις και τον εγωισμό σου,αλλά αν εσύ καίγεσαι να το κάνεις τότε ναι μαζί σου βουρ!

Της blogger, Τίνας Μιχαηλίδου

Πηγή: Ex’ Ghost by Tina Michaelidou 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top