Τι να κάνεις για να ερωτευτείς αυτό το καλοκαίρι

Ξέχνα το παρελθόν και πήγαινε παρακάτω

tips για να ερωτευτείς το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι μπήκε στη ζωή μας και ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τις διακοπές μας ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες για τη νέα σεζόν.

Αν ανήκεις στην κατηγορία “Είμαι μόνη μου και πάλι” μη στεναχωριέσαι καθόλου, για αυτό είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και να σου δείξω τρόπους ώστε να ερωτευτείς αυτό το καλοκαίρι.

Τρόπος 1ος: Ξεχνάς το παρελθόν σου χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. Και φυσικά δε συζητάς ποτέ μα ποτέ για τους πρώην σου στους υποψήφιους νυν.

Τρόπος 2ος: Πρέπει να βρεις την χαμένη σου θηλυκότητα ξανά. Να φτιαχτείς, να στολιστείς και να φορέσεις τα πιο ωραία σου ρούχα. Πάρε μια φίλη σου και βγείτε για ποτό. Φλέρταρε και νιώσε αυτοπεποίθηση! #είσαιόμορφη.

Τρόπος 3ος: Μην είσαι ούτε πολύ σκληρή, αλλά και ούτε πολύ μαζεμένη και τι εννοώ με αυτό. Μην είσαι πολύ ντροπαλή και δεν ανοίγεσαι στον άλλον, αλλά μην είσαι και μέσα στην ειρωνεία επειδή θυμάσαι ότι έχεις πληγωθεί γιατί δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι.

Τρόπος 4ος: Άρχισε να βγαίνεις, να γνωρίζεις κόσμο. Κάνε δραστηριότητες που σου αρέσουν και δικτυώσου! Μη μένεις κλεισμένη μέσα στους τέσσερις τοίχους

Τρόπος 5ος: Φόρα το πιο λαμπερό και το πιο αληθινό σου χαμόγελο γιατί σου πάει και σου αξίζει. Οι άντρες δε βρίσκουν σέξι μια γυναίκα που να είναι όλη την ώρα ξινή (ε κάποιοι δεν συμφωνούν με αυτό αλλά είναι πιο λίγοι).

Άρα αγαπημένη μου μη στεναχωριέσαι αν είσαι μόνη. Προσπάθησε αυτό το καλοκαίρι να φλερτάρεις ή κάνε πράγματα που αρέσουν σε εσένα και άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και ο έρωτας θα έρθει από κει που δε το περιμένεις. Και επειδή το καλοκαίρι οι αμαρτίες επιτρέπονται, απόλαυσε ένα καλό παγωτό βανίλια με brownie συζητώντας με τις φίλες σου για σχέσεις, έρωτες και διακοπές!

Της blogger, Τίνας Μιχαηλίδου

Πηγή:Ex'Ghost by Tina Michaelidou


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top