Tέσσερα προσωπικά δεδομένα που δεν πρέπει να μοιράζεσαι

Δεν είναι μόνο θέμα GDPR

προσωπικά δεδομένα

Οι καλές φίλες δεν έχουν μυστικά. Έτσι δεν λέγαμε όταν ήμασταν μικρές; Και όταν τύχαινε να κρατήσουμε από την κολλητή μας κανένα μυστικό (που δεν ήταν και του κράτους) μας έτρωγαν οι τύψεις. Και τελικά της το λέγαμε, και ζητούσαμε και συγγνώμη που το κρατήσαμε κρυφό για λίγα 24ωρα. 

Μεγαλώνοντας καταλάβαμε πως τα μυστικά μας διαρρέουν εύκολα, πως οι κολλητές δεν κρατάνε για πάντα, πως είναι τόσο υγιές τελικά να κρατάς και κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. 
Γιατί καταλαβαίνεις ένα σπουδαίο πράγμα: Ο εαυτός σου είναι η πιο πιστή κολλητή σου.
Χωρίς σαφώς να φτάνεις στο άλλο άκρο, να γίνεσαι δηλαδή κρυψίνους, διαφύλαξε τις ισορροπίες και μην διαρρέεις πληροφορίες όπως αυτές:
1. Πολύ προσωπικές στιγμές που μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου 
Και όχι μόνο σεξουαλικής φύσεως αλλά και συναισθηματικής, στιχομυθίες, και μικροτσακωμοί. 
2. Κάτι για το οποίο έχεις μετανιώσει και σε τρώει 
Με το να το πεις σε κάποιον ίσως νιώθεις ότι ξελαφρώνεις. Μήπως όμως γίνει ακόμα πιο τεράστιο; Μήπως είναι καλύτερα να το μοιραστείς με κάποιον ειδικό;
3. Επαγγελματικές επιτυχίες και οικονομικές απολαβές 
Εάν είσαι πραγματικά πετυχημένη, δεν χρειάζεσαι τελάλη. Και εάν βάζεις πολλά λεφτά, οκ, και αυτό φαίνεται. Δεν χρειάζεται να το κάνεις και διαφήμιση, κυρίως σε περίοδο ισχνών αγελάδων.
4. Οικογενειακά μυστικά 
Για αυτό τα λέμε μυστικά. Για να παραμένουν τέτοια. Όταν εκθέτεις σε τρίτους τα μέλη της οικογένειάς σου είναι σαν να εκτίθεσαι εσύ η ίδια. Και εάν έχεις προβλήματα μαζί τους, συζήτησέ τα μαζί τους. 
Και μην μπερδεύεσαι. Δεν μιλάμε ούτε για νοσηρές καταστάσεις ούτε για παθολογίες. Εκεί μιλάς. Επιβάλλεται. 

Συντάκτης:Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top