Εσύ, εγώ και οι πρώην μας

Πολλοί δε μαζευτήκαμε για πρώτο ραντεβού;

πρώην

Τι μουσική σου αρέσει, πού βγαίνεις, πού μένεις, πού δουλεύεις; Mετά τις πρώτες βασικές πληροφορίες που θέλεις να μάθεις για τον άλλον στο πρώτο ραντεβού, σίγουρα πεθαίνεις να μάθεις τα πάντα για τις πρώην του. 

Η αλήθεια είναι ότι οι προηγούμενες σχέσεις του θα σου δείξουν τον χάρτη. Θα ξέρεις πάνω κάτω πού κινείσαι. Θα σου μιλήσει για τις πρώην και θα ξέρεις τι κουβαλά μέσα του, ποια λάθη έχει κάνει, ή ποια φαίνεται πως θα ξανακάνει. 

Όταν ανοίγει το κεφάλαιο Πρώην, συνήθως ξεκινά μια πολύ σοβαρή συζήτηση για τις ανθρώπινες σχέσεις και την ποιότητα των χαρακτήρων, που ίσως είναι λίγο άβολο να συμβεί στο πρώτο ραντεβού. 

Μπορείς να περιμένεις λίγο για να κάνεις αυτή την κουβέντα; Δε νομίζω ότι εάν π.χ. στο πρώτο ραντεβού σου δείξει πόσο αβρός και τρυφερός είναι, στο δεύτερο να σου πει «Τη Μαίρηηη; Τη Μαίρηηη; Που την πέτυχα στο Περιστέρι με κοντή φούστα, που της είχα απαγορεύσει να φοράει, και της έβγαλα τις τρέσες μία-μία;». Λίγο δύσκολο. Εκτός κι αν έχεις βγει με τον Ντόκτορ Τζέγκιλ και τον Μίστερ Χάιντ. 

Και φυσικά να είσαι προετοιμασμένη να μιλήσεις κι εσύ για προηγούμενες σχέσεις σου. Είναι ένα παιχνίδι για δύο, μην το ξεχνάς.  

Τώρα το πόσες είχε και το πόσους είχες πριν γνωριστείτε, πραγματικά το θεωρείς σημαντικό να ειπωθεί; Γιατί, καρδιά μου, εάν φουντώσει ο έρωτας μεταξύ σας, το παρελθόν θα μείνει απλά παρελθόν.

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top