Η συνήθεια που ενώνει όλα τα ζευγάρια

Μαζί 24/7 ή όχι;

Ζευγάρι

Γράφω αυτό το άρθρο όχι για σένα που μόλις γνώρισες τον έρωτα της ζωής σου και όταν είστε χωριστά, ναι, αυτές τις λίγες βασανιστικές στιγμές, απλά σκέφτεσαι πότε θα τον ξαναδείς. Εσύ δεν έχεις μάτια παρά μόνο για εκείνον, τα δικά μου τα θέματα θα κάτσεις να διαβάσεις; 

Το γράφω για σένα που ενώ σου έχει αποδείξει την αγάπη του, εσύ εκεί, να θες να είστε συνέχεια μαζί. Μπάλα ο Μάκης; Στον καναπέ με τους κολλητούς και η Μαρία. Γιόγκα η Μαρία; Ας δοκιμάσει και ο Μάκης, καλό θα του κάνει στο στρες.

Ναι, αυτό που του προκαλείς εσύ καθώς πιστεύεις ότι για να είναι ένα ζευγάρι αγαπημένο πρέπει να είναι συνεχώς μαζί.
Λάθος, φίλη μου, μεγάλο λάθος.

- Γιατί έτσι χάνεις την προσωπική σου ζωή. Και η προσωπική σου ζωή δεν είναι μόνο ο Μάκης. 

- Χάνεις τις φίλες σου. Πόσο Μάκη να αντέξουν μέσα στην εβδομάδα; Ακόμα κι αν είναι ο πλέον ενδιαφέρων τύπος. Πόσο;

- Βάζεις τη σχέση σου σε ρίσκο καθώς πολύ σύντομα θα βαρεθεί ο ένας τον άλλον. Λογικό αφού δεν προλαβαίνετε ούτε ανάσα να πάρετε χωριστά. Η σχέση χρειάζεται να αναπνέει. 

Υιοθετήστε όσο το δυνατόν συντομότερα τη συνήθεια του «για λίγο χώρια». Ο καθένας με την παρέα του και με τα ενδιαφέροντά του. Όχι συνέχεια, είπαμε, μια στο τόσο, π.χ. μια φορά την εβδομάδα. 

Και μετά, θα δεις, όταν θα βρίσκεστε θα είστε σούπερ ανανεωμένοι, θα έχετε λείψει ο ένας στον άλλον και θα έχετε φρέσκα πράγματα να μοιραστείτε. 

Όχι άλλος Μάκης στο μάθημα της γιόγκα, έλεος. 

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top