Κατάθλιψη μετά τον χωρισμό; Tips για να νιώσεις ξανά ευτυχισμένη

Η ευτυχία είναι θέμα επιλογής, μπορούμε από σήμερα να είμαστε ευτυχισμένοι αρκεί να το πιστέψουμε

Tips για να αντιμετωπίσεις την κατάθλιψη

Όλες οι γυναίκες έχουμε περάσει χωρισμούς που μας έχουν ρίξει στα "πατώματα". Είτε είναι επιλογή μας, είτε όχι, δεν παύει να είναι ένα δυσάρεστο συναίσθημα, το οποίο τις πρώτες μέρες μας "τσακίζει".

Η Relationship Blogger Tίνα Μιχαηλίδου εξηγεί στο star.gr, πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάθλιψη που ενδέχεται να μας "χτυπήσει"την πόρτα μετά από έναν χωρισμό.

«Καλό είναι να κάνουμε σωστές επιλογές από την αρχή. Όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο να μην παρασυρόμαστε μόνο από την εμφάνισή του ή από την γοητεία του και να βλέπουμε τη συμπεριφορά του και τα "θέλω" του. Αν εμείς θέλουμε να κάνουμε μία σοβαρή σχέση, όμως εκείνος δεν είναι άνθρωπος της σχέσης τότε τα "θέλω" μας είναι διαφορετικά, οπότε αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη από την αρχή. Υπάρχουν βέβαια, και οι εξαιρέσεις» ανέφερε η Τίνα Μιχαηλίδου.

Πως να αντιμετωπίσουμε έναν χωρισμό; 

«Το πρώτο στάδιο μετά τον χωρισμό είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Να μην ξεχνάμε ποιες είμαστε και τι αξίζουμε. Αν κάποιος δεν μας εκτίμησε, δε σημαίνει πως δεν θα μας εκτιμήσει κανένας άλλος. Να δούμε αν φταίμε εμείς και σε τι φταίμε. Το δεύτερο στάδιο είναι να αρχίσουμε να βγαίνουμε, έστω και το ζόρι. Όταν βγαίνουμε από το σπίτι, αλλάζουμε παραστάσεις, διάθεσ,  ενώ μπορεί να κάνουμε και καινούργιες γνωριμίες».

Ο άνθρωπος που μπορεί να μας αλλάξει τη ζωή είμαστε μόνο εμείς. Η ευτυχία είναι θέμα επιλογής. Μπορούμε από σήμερα να ξεκινήσουμε να είμαστε ευτυχισμένοι, αρκεί να το θελήσουμε και να το πιστέψουμε.

Η Τίνα Μιχαηλίδου θα μιλήσει για την κατάθλιψη μετά από ένα χωρισμό στη διαδραστική συζήτηση που θα γίνει το Σάββατο 28 Απριλίου στο Hard Rock Café, 

Της Δέσποινας Μαλέλη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top