Tα 4 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ και ξενερώνουν τους άντρες

Το να θέλεις κάποιον και να σε θέλει δεν αρκεί

Λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ

Αν θέλεις να "βάζεις" φωτιά στο κρεβάτι και να τον "έχεις"  πάντα στα πόδια σου, πρέπει να αποφύγεις τα λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Κάνε το πρώτο βήμα, μην αγχώνεσαι για το πώς δείχνεις, μη θεωρείς πάντα πως ο άντρας έχει όρεξη να κάνει σεξ και μη διστάσεις να παίρνεις πρωτοβουλίες.Έτσι θα αποφύγεις τα παρακάτω λάθη.

Πάρε πρωτοβουλία

Οι γυναίκες συνήθως δεν παίρνουν μόνες τους την πρωτοβουλία να ζητήσουν σεξ από τον άντρα με αποτέλεσμα εκείνος να νιώθει πως δεν είναι ερωτεύσιμος.

Ο καθηγητής Ψυχολογίας Les Parrot από το πανεπιστήμιο Seattle Pacific,επισημαίνει πως ένας άντρας θέλει να νιώθει αρεστός και επιθυμητός, καθώς έτσι ανεβαίνει η σεξουαλική του διάθεση.

Μη σκέφτεσαι την εμφάνισή σου

Την ώρα του σεξ  οι περισσότερες γυναίκες, αν όχι όλες, έχουν κάποια ανασφάλεια για την  εμφάνισή τους. 

Το άγχος των παραπανίσιων κιλών ή της κυτταρίτιδας δεν τις αφήνει να απελευθερωθούν. Ο άντρας το καταλαβαίνει και νιώθει ξενερωμένος.

 

Δεν ισχύει πως ο άντρας έχει πάντα όρεξη για σεξ

 

Αν μία φορά εκείνες το ζητήσουν και εκείνος  αρνηθεί, νιώθουν πως δεν του αρέσουν πια, του κάνουν σκηνές και του χαλάνε τη διάθεση. Μπορεί η φράση ¨οι άντρες πάντα θέλουν να κάνουν σεξ” να ισχύει όταν είναι σε μικρότερη ηλικία, όταν όμως είναι σε μεγαλύτερη, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι υποχρεώσεις, το άγχος των οικονομικών προβλημάτων και η κούραση μειώνουν τη επιθυμία του άντρα για σεξ. Γι’ αυτό μην το παίρνετε προσωπικά.

 

Να καθοδηγείς  τον άντρα στο σεξ

 

Έρευνες έχουν δείξει πως οι άντρες θέλουν οι γυναίκες  να τους ζητάνε ευθέως αυτό που θέλουν. Έτσι και η γυναίκα ικανοποιείται και ο άντρας νιώθει σίγουρος πως τα... κατάφερε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top