To μυστικό ομορφιάς που δεν κοστίζει τίποτα και θα σε κάνει να λάμπεις

Το tip ομορφιάς που λατρεύουν οι διάσημες

Μετά την επιστροφή από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, η επιδερμίδα μας, εκτός από μαυρισμένη, μπορεί να παρουσιάζει σημάδια ξηρότητας και να είναι θαμπή. Βεβαίως, τα προϊόντα περιποίησης αλλά και μια θεραπεία στον δερματολόγο για καθαρισμό, θα μπορέσουν να επαναφέρουν τη φρεσκάδα και την υγιή όψη της, όμως υπάρχει ένα μυστικό ομορφιάς που θα δώσει έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα σου και μάλιστα, πολύ γρήγορα.

Οι τρεις τάσεις στο μακιγιάζ που καλύπτουν όλα τα γούστα

Πρόκειται για ένα μυστικό ομορφιάς το οποίο εδώ και χρόνια λατρεύουν οι διάσημες γυναίκες και κάποιες από αυτές έχουν παραδεχτεί δημόσια πως το εφαρμόζουν στην ρουτίνα που ακολουθούν. Αναφερόμαστε στα παγάκια και στις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν όταν εφαρμόζονται στην επιδερμίδα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα παγάκια και ειδικότερα αυτά τα οποία έχουν δημιουργηθεί από τσάι, έχουν εξαιρετικές αντιοξειδωτικές και ανακουφιστικές ιδιότητες για το δέρμα. Εφαρμόζοντας τα στο πρόσωπο αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και του χαρίζουν μια υπέροχη λάμψη και φρεσκάδα. 

Εκτός από το να εφαρμόσεις παγάκια στο πρόσωπο και να τα αφήσεις επάνω στην επιδερμίδα σου για κάποια λεπτά, εμείς σου προτείνουμε να τα τυλίξεις σε ένα καθαρό βαμβακερό πανάκι και να κάνεις μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αυτό θα δράσει τρομερά ανακουφιστικά και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα άμεσα.

Συντάκτης: Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top