Οι τρεις τάσεις στο μακιγιάζ που καλύπτουν όλα τα γούστα

Προτάσεις για εντυπωσιακά μακιγιάζ

Οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ ποικίλουν και έρχονται για να καλύψουν όλα τα γούστα. Ρίχνοντας μια ματιά πιο κάτω, σίγουρα θα βρεις αυτή που θα ταιριάζει και σε σένα.


Πώς να κάνεις το σέξι μακιγιάζ της Margot Robbie

Cherry girl 

Τόνισε τα μάτια σου κάνοντας ένα smokey eyes μακιγιάζ με κεραμιδί και cherry σκιές, ενώ για πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να περάσεις το μάτι εσωτερικά με μαύρο μολύβι και να το ολοκληρώσεις με nude χείλη.

 

Παστέλ αποχρώσεις 

Από το γαλάζιο, μέχρι το γλυκό ροζ και το κοραλί, η συγκεκριμένη χρωματική παλέτα είναι πλούσια. Οι σταρένιες επιδερμίδες ή όσες έχουν σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά επιλέγουν χρώματα όπως κοραλί και παστέλ πράσινο, ενώ οι πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και όσες έχουν ξανθά ή καστανόξανθα μαλλιά προτιμούν το girly pink και το γαλάζιο που θυμίζει κάτι από τα 70's.

 

Χείλη για φίλημα 

Το raspberry κραγιόν φέτος θα γίνει…all time classic. Ταιριάζει εξίσου σε καστανές αλλά και ξανθές και μπορεί να αναδειχθεί με έντονο ή απαλό μακιγιάζ στα μάτια. Για φυσικό αποτέλεσμα πέρασε μια στρώση, ταμπόναρε με ένα χαρτομάντηλο και επανάλαβε ακόμη μια στρώση από πάνω. 

Επιμέλεια: Ζώη Αυγουστή
Πηγή:Mylife.com.c

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top