1+1 tips για γερά και μακριά μαλλιά

Ακολούθησε τα και δες τα μαλλιά σου να αλλάζουν

Τα μακριά μαλλιά είναι μια από τις μεγαλύτερες beauty αγάπες των γυναικών. Άλλες είναι από τη φύση τους προικισμένες ώστε τα χαίρονται πάντοτε, ενώ άλλες γυναίκες παλεύουν διαρκώς να τα αποκτήσουν.

Τρία sexy χτενίσματα για να υιοθετήσεις αυτό το καλοκαίρι

Αν θέλεις και εσύ να έχεις γερά και μακριά μαλλιά τα οποία αντέχουν στις φθορές και δεν σπάνε, τότε σου προτείνουμε να συμπεριλάβεις στην ρουτίνα περιποίησης που ακολουθείς τα παρακάτω πολύτιμα tips. Αυτές οι συμβουλές είναι εύκολες στην εφαρμογή και έχουν πραγματικά πολύ ευεργετικά αποτελέσματα στην τρίχα.

Επένδυσε στη δύναμη των αιθερίων ελαίων. Αυτά χρησιμοποιούνται σε διάφορα καλλυντικά και οι ιδιότητες τους τόσο ως προς το δέρμα όσο και ως προς τα μαλλιά είναι εκπληκτικές. Προτίμησε έλαια όπως το δενδρολίβανο, το θυμάρι και η λεβάντα αλλά και το καστορέλαιο το οποίο ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας και εφαρμόζεται σε περιοχές όπως στα φρύδια και τις βλεφαρίδες.

Ποιο είναι το μυστικό για να αποκτήσεις μεταξένια μαλλιά;

Η δεύτερη συμβουλή είναι πως πρέπει να ενυδατώνεσαι πολύ καλά. Όχι μόνη από έξω αλλά και από μέσα προς τα έξω με την κατανάλωση άφθονου νερού καθημερινά, ώστε να διατηρείται η τρίχα πολύ καλά ενυδατωμένη και γερή. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού γενικότερα και δεν θα πρέπει να το παραλείπεις.

Συντάκτης: Allyou Team

Πηγή:www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top