Η Margot Robbie μας δείχνει το πιο girly γαλλικό μανικιούρ

Δείτε το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ της Margot

Είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood και δεν χωράει καμία αμφιβολία. Είναι μια κούκλα, αλλά εκτός από αυτό, είναι και πολύ ταλαντούχα. Η τελευταία της δουλειά για την ταινία Barbie, έχει στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της και κάπως έτσι, η Margot Robbie γίνεται θέμα συζήτησης σε κάθε της εμφάνιση.

H Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πιο trendy φόρεμα-παρεό

Πρόσφατα, βρέθηκε σε μια ακόμη πρεμιέρα της ταινίας και για την εμφάνιση της αυτή αφέθηκε στα χέρια της έμπειρης makeup artist, Pati Dubroff, η οποία δημιούργησε για εκείνη ένα φυσικό μακιγιάζ βασισμένο στις ροζ αποχρώσεις, για να ταιριάζει με το ύφος της ταινίας αλλά και το φόρεμα της σταρ.

Όμως το μακιγιάζ και το ρούχο δεν ήταν τα μόνα ροζ επάνω στην Margot Robbie. Με αυτή της την εμφάνιση, η ηθοποιός έκανε την πιο girly εναλλακτική πρόταση για το κλασικό γαλλικό μανικιούρ.

 

 

Τα νύχια της περιποιήθηκε η Νοτιοκορεάτισσα nail artist Cho, η οποία συνδύασε δύο αποχρώσεις του ροζ για να δημιουργήσει αυτό το γαλλικό μανικιούρ. Στη βάση των νυχιών εφάρμοσε μια έντονη ροζ γαλακτερή απόχρωση, ενώ στην άκρη των νυχιών σχημάτισε μια γραμμή με έντονο ροζ – φούξια χρώμα.

Το αποτέλεσμα είναι τέλειο και πολύ κομψό!

Συντάκτης: Allyou Team

Πηγή:www.allyou.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top