H Crawford φόρεσε το φόρεμα που θα αναδείξει τις καμπύλες σου

Το φόρεμα που είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες

Cindy Crawford

Το supermodel των 90s εξακολουθεί να παραδίδει μαθήματα στιλ με τις εμφανίσεις της, τόσο εκείνες που αφορούν χαλαρές βόλτες και ψώνια στην αγορά, όσο και εκείνες που είναι πιο επίσημες. Η ίδια παραμένει μια εκθαμβωτικά όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα που εμπνέει τις θαυμάστριες της ανά τον κόσμο είτε μέσα από την ιστορία που έχει γράψει στη μόδα είτε μέσα από το σήμερα.

Πρόσφατα, η Cindy Crawford δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα φοβερά κομψό φόρεμα, το οποίο δικαίως έκανε θραύση στα social.

To τρικ που θα κάνει τα νύχια σου πιο γερά από ποτέ

Η 57χρονη βρέθηκε στο συνέδριο WWD Los Angeles Beauty και για την εμφάνισή της αυτή, επέλεξε να φορέσει ένα ζαχαρί wrap δηλαδή κρουαζέ φόρεμα, το οποίο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της άνοιξης ώστε να είναι κομψή και elegant.

Η Cindy Crawford συμπλήρωσε το look της με διάφανα πέδιλα, μια λευκή top handle τσάντα και χρυσά κοσμήματα που πρόσθεσαν πολυτέλεια στο αποτέλεσμα. Το κρουαζέ φόρεμα στο οποίο επένδυσε είναι ένα ρούχο το οποίο αναδεικνύει τις καμπύλες κάθε σώματος, ενώ τονίζει τη μέση και δίνει στη σιλουέτα έξτρα πόντους θηλυκότητας.

Aυτό είναι το κατάλληλο ντύσιμο για την Ανάσταση!

Για τα μαλλιά της η Cindy Crawford απευθύνθηκε στον Έλληνα γκουρού των μαλλιών, Δημήτρη Γιαννέτο, όπως σημείωσε στη λεζάντα του post της.

Συντάκτης: Allyou Team

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top