Το μυστικό της ομορφιάς δεν «κρύβεται» απλά στις σωστές θεραπείες

Ποιο είναι το Touch που κάνει τη διαφορά;

Το Μυστικό Της Ομορφιάς Δεν Κρύβεται Απλά Στις Θεραπείες

Η ομορφιά είναι, ίσως, το μόνο αυταπόδεικτο ταλέντο. Δεν χρειάζεται συστάσεις. Μία εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση έχει τον δικό της αναίμακτο τρόπο να επιβληθεί στο χώρο και στο παιχνίδι του socializing. Ένα αψεγάδιαστο ατού ικανό να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και να μπουστάρει τη διάθεση σου.

Έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα; Αυτό θα την ανακουφίσει!

Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότεροι παρατηρούν το είδωλο τους στον καθρέφτη με μεγαλύτερη στοχοπροσήλωση, αλλά μικρότερο άγχος. Εντοπίζουν τις ατέλειες, τις αποδέχονται και προχωρούν στη διόρθωση τους. Με γνώμονα το μέτρο. Εξάλλου, η εποχή έχει αφήσει στα beauty χρονοντούλαπα τις υπερβολές, προτάσσοντας τον μινιμαλισμό. Την ομορφιά που έχει προσωπικότητα, φρεσκάδα, αναζωογόνηση, ζωντάνια. Την ομορφιά που ταιριάζει καλύτερα στη ψυχολογική ταυτότητα του καθενός. 

Από τη Laser Αποτρίχωση που γίνεται με μηχάνημα 7ης γενιάς Αλεξανδρίτη, το αναίμακτο Dermapen του οποίου οι μικροβελονισμοί χαρτογραφούν την επιδερμίδα αναγκάζοντας την να αναπλάθει εσωτερικά, το Fractional Laser που στοχεύει και εξαφανίζει ατέλειες μικρές αλλά ορατές στο γυμνό μάτι όπως τις καλοκαιρινές πανάδες, την αναίμακτη ή αυτόλογη μεσοθεραπεία έως την παύση του χρόνου μέσα από τη χορήγηση Βοτουλινικής Τοξίνης (Botox) και τη λιπόλυση – λιπογλυκτική, η σύγχρονη ιατρική επιστήμη προσφέρει μία ευρεία πληθώρα επιλογών σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή (εξωτερικά) εκδοχή του εαυτού του.

laser touch

Μη ξεχνάς να διεκδικείς πάντα τη φυσική σου ομορφιά

Η επιλογή είναι δύναμη. Δεν είναι, όμως, το μόνο μυστικό της επιτυχίας. Κάθε θεραπεία θέλει την κατάλληλη πινελιά, το touch που εξασφαλίζει ότι το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σου και των επιστημονικών δυνατοτήτων. Ένα Touch που εδώ και 25 χρόνια εντοπίζεται στο κέντρο της Αθήνας, πίσω από το ιστορικό Hilton (Κωνσταντίνου Βεντήρη). Ένα Touch, το οποίο αποτελεί ένα κράμα εμπειρίας, συνεχούς κατάρτισης, ενημέρωσης και γνώσης. Η κλινική Laser Touch σήμερα μετρά περισσότερους από 42 έμπειρους γιατρούς, 30 άτομα προσωπικό, ενώ από το 1997 που ξεκίνησε να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της έχει βοηθήσει περισσότερους από 35.000 ανθρώπους να βελτιώσουν την εμφάνιση τους – με ενέσιμο ή μη τρόπο. Σε έναν χώρο εξαίρετου Design που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. 

Ο Στέφανος Κουρατζής, Πλαστικός Χειρουργός και Πρόεδρος της Laser Touch Clinic

Πολυπράγμων και διορατικός, ο Στέφανος Κουρατζής, Πλαστικός Χειρουργός και Πρόεδρος της Laser Touch Clinic, ήταν εξ’ αρχής αποφασισμένος και αυστηρός ως προς την επιλογή των συνεργατών του. «Η ομάδα απαρτίζεται από εξειδικευμένους γιατρούς με γνώση και εμπειρία, ενώ ο εξοπλισμός μας διαθέτει πιστοποίηση αυθεντικότητας και έννομης χρήσης» επισημαίνει συμπληρώνοντας ότι για τον ίδιο κίνητρο εξέλιξης αποτελεί η ικανοποίηση που εισπράττει από τις εκφράσεις όσων τον εμπιστεύονται.

Στο χώρο της σύγχρονης Πλαστικής Χειρουργικής το «άγγιγμα του Μίδα» ελλοχεύει σε τρεις αδιαπραγμάτευτους άξονες. Την πολυετή πείρα, την ισχυρή τεχνογνωσία και τον σύγχρονο εξοπλισμό. Έτσι μόνο, δομείται η ολιστική εμπειρία που κάνει την ομορφιά το πιο ελκυστικό παιχνίδι.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top