Πάτε διακοπές; Tips για να αναζοωγονήσετε το δέρμα σας μετά από την πτήση

3 βήματα για να έχετε λαμπερή επιδερμίδα και στις διακοπές

Με τις αεροπορικές εταιρείες να βγάζουν συχνά οικονομικά εισιτήρια για αρκετούς προορισμούς ανά τον κόσμο, το να κλείσεις ένα τριήμερο είναι πολύ δελεαστικό, καθώς δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα και λίγες μέρες μακριά από τη ρουτίνα και τις έγνοιες της δουλειάς, όπως και η αλλαγή παραστάσεων, θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Mary Vitinaros: Φοράει το πιο σέξι low rise jean και μας στέλνει για ψώνια!

 Αν, λοιπόν, σκοπεύεις να ταξιδέψεις άμεσα με το αεροπλάνο, καλό θα ήταν, πέρα από τη βαλίτσα σου, να ετοιμάσεις και όλα αυτά που θα χρειαστείς για την περιποίηση της επιδερμίδας σου, ώστε να απολαύσεις τις διακοπές σου με άνεση.

Αρχικά, να σημειώσουμε ότι ο λόγος που σου το προτείνουμε είναι γιατί πραγματικά η επιδερμίδα περνάει δύσκολα στο αεροπλάνο. Θα το έχεις ίσως παρατηρήσει μετά από κάποια πτήση ή αν είναι η πρώτη σου φορά, τότε θα δεις την επίδραση μόλις προσγειωθείς.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Η αφυδάτωση είναι το βασικό σύμπτωμα. Σύμφωνα με τους skincare experts, ο αέρας μέσα στο αεροπλάνο είναι ξηρός, με αποτέλεσμα να απομακρύνει όλη την υγρασία από το δέρμα.  Συγκεκριμένα, η υγρασία που υπάρχει στην καμπίνα του αεροπλάνου βρίσκεται στο 20%, ποσοστό που δεν είναι αρκετό σε καμία περίπτωση.

Δύο άλλα συμπτώματα μετά την πτήση είναι η θαμπή όψη στην επιδερμίδα, αλλά και τα σπυράκια που μπορεί να εμφανιστούν λόγω του άγχους και του στρες. Η αύξηση των επιπέδων κορτιζόλης και άλλων ορμονών μπορεί να οδηγήσει σε υπερκινητικότητα των αδένων που προκαλούν λιπαρότητα και να προκαλέσει την εμφάνιση σπυριών που σίγουρα είναι αντιαισθητικά και ενοχλητικά.

Έλαιο argan: Η τέλεια πρόταση για υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Πώς, λοιπόν, θα ανακουφίσεις και θα αναζωογονήσεις το δέρμα σου μετά από μια πτήση για να επαναφέρεις την ενυδάτωση και τη λάμψη του; Τρία είναι τα must που δεν πρέπει να αμελήσεις.

Χρησιμοποίησε ένα σέρουμ για άμεση ενυδάτωση σε καθαρή επιδερμίδα.

Εφάρμοσε μια σούπερ ενυδατική κρέμα προσώπου.

Tέλος, πριν από μια σου βόλτα, φρόντισε να χρησιμοποιείς μια ενυδατική μάσκα που θα κάνει το δέρμα σου λαμπερό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top