Mary Vitinaros: Φοράει το πιο σέξι low rise jean και μας στέλνει για ψώνια!

Η model instructor του GNTM 5, μας κάνει μαθήματα μοναδικού styling

Δείτε φωτογραφίες του super model Mary Vitinaros

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο GNTM 5 είναι αναμφίβολα η Mary Vitinaros. Το μοντέλο που ανέλαβε τον ρόλο της model instructor στα bootcamp του διαγωνισμού μόδας, έχει ελληνικές ρίζες αφού ο πατέρας είναι Έλληνας και είναι πραγματικά μια καλλονή.

Η Mary Vitinaros στο star.gr: «Θα κάνω πρώτη φορά Χριστούγεννα στην Ελλάδα»

Η Mary Vitinaros μετρά σπουδαίες συνεργασίες στο βιογραφικό της στον χώρο της μόδας, με διάσημους οίκους, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren και Gottex και έχει μυηθεί στα μυστικά της ομορφιάς αλλά και του άψογου στιλ χάρη στον επαγγελματικό της προσανατολισμό.

Σε μια από τις εμφανίσεις της στο GNTM 5, η Mary μας ενθουσίασε με το look της. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα super σέξι, low rise jean, με καμπάνα στο τελείωμα και αποκαλυπτικά κοψίματα – σκισίματα που αναδείκνυαν σημεία των καλλίγραμμων ποδιών της. Το συνδύασε με μαύρο crop top με μακριά μανίκια και γόβες σε lime χρώμα.

Πώς να απογειώσετε ένα outfit με παγιέτες!

Το look αυτό κέρδισε χιλιάδες likes στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε πολλές από τις θαυμάστριές της φυσικά να θέλουν να το συμπεριλάβουν στην γκαρνταρόμπα τους!

Πηγή: allyou.gr

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top