Πώς θα κάνεις τα προϊόντα ομορφιάς να κρατάνε περισσότερο

Απλές συμβουλές που θα τους προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Όλες μας έχουμε μια μεγάλη αγάπη για τα προϊόντα ομορφιάς, είτε πρόκειται για προϊόντα περιποίησης είτε για αυτά του μακιγιάζ. Επενδύουμε χρήματα, αγοράζουμε διαρκώς καινούριες συσκευασίες, πετάμε όμως άλλες πριν καν αξιοποιήσουμε όλο το περιεχόμενό τους. Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα προϊόντα ομορφιάς που έχεις στο νεσεσέρ σου, ακολούθησε αυτές τις απλές συμβουλές που θα τους προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

3 beauty μυστικά που μάθαμε από τη γιαγιά μας και πρέπει να εφαρμόζουμε

Βερνίκι νυχιών

Αυτό το προϊόν έχει την τάση να ξεραίνεται με την πάροδο του χρόνου. Δεν χρειάζεται ωστόσο να το πετάξεις. Μπορείς να το επαναφέρεις στη ζωή προσθέτοντας μερικές σταγόνες από το top coat στο μπουκαλάκι. Ανακίνησε το καλά και το βερνίκι νυχιών θα είναι ξανά έτοιμο προς χρήση.

Έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα; Το ένα μόνο συστατικό που σε ανακουφίζει

Foundation

Οι συσκευασίες αυτές μοιάζουν να αδειάζουν όταν πια δεν μπορείς να βγάλεις άλλο προϊόν με την αντλία. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Στα τοιχώματα της κάθε συσκευασίας υπάρχει αρκετή αναξιοποίητη ποσότητα από το foundation την οποία μπορείς να πάρεις με τη βοήθεια της αντλίας και συγκεκριμένα ξύνοντας τα πλαϊνά της συσκευασίας. Βάλε την ποσότητα αυτή σε ένα ποτήρι με ¼ νερό και εφάρμοσε κανονικά στην επιδερμίδα.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top