Cheek Nail: Η τάση στο γαλλικό μανικιούρ που σαρώνει

Έχει ξεκινήσει από τη Νότια Κορέα και είναι πολλά υποσχόμενη τάση

Αν δε θέλετε ακόμα να αποχωριστείτε τα καλοκαιρινά σας νύχια, πάρτε ιδέες από τα παραπάνω σχέδια

Σίγουρα γνωρίζεις ήδη πως η κορεατική ομορφιά ή αλλιώς K-beauty είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που βασίζεται στην καινοτομία, την έκπληξη και την ταχύτητα.

Τα προϊόντα ομορφιάς αλλά και οι τάσεις που μέχρι χθες ίσως δεν φανταζόμασταν ποτέ, πλέον εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο και γίνονται πηγή έμπνευσης για κάθε beauty addict ανά τον κόσμο.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το νέο της hairstyle θα σου γίνει εμμονή!

Αυτή τη φορά, εστιάζουμε σε μια τάση που έχει να κάνει με την περιποίηση των νυχιών και συγκεκριμένα με το γαλλικό μανικιούρ. Πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση που αναβαθμίζει την κλασική εκδοχή του, δίνοντάς στα νύχια ένα πιο girly και ζωηρό χρώμα.

Η τάση αυτή ακούει στο όνομα Cheek Nail και φιγουράρει στο Instagram των περισσότερων nail artists από τη Νότια Κορέα. Από πού είναι εμπνευσμένη; Όπως μαρτυράει και το όνομά της, η τάση αυτή είναι μια ιδέα που προέρχεται από τα ροδαλά μάγουλα στα πρόσωπα των γυναικών. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που έχουν το αντίστοιχο hashtag του #cheeknail, τα νύχια βάφονται στο κέντρο τους με ένα απαλό ροζ – φούξια χρώμα το οποίο θυμίζει αυτή την όψη υγείας που έχει το πρόσωπο.

 

 

Οι ροζ πινελιές συνδυάζονται συχνά με παστέλ αποχρώσεις στις άκρες των νυχιών αντί του κλασικού λευκού που έχουμε συνηθίσει στο γαλλικό μανικιούρ και ειδικότερα, οι γυναίκες φαίνεται να προτιμούν το sky blue δηλαδή το γαλάζιο του ουρανού για ένα άκρως θηλυκό look.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top