Χριστίνα Μπόμπα: Με το τέλειο outfit για μία χαλαρή βραδιά στο νησί

Λατρέψαμε τη ζώνη που φόρεσε στο παντελόνι της

Τις διακοπές τους στη Μύκονο απολαμβάνουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Το ζευγάρι έχει νοικιάσει σπίτι στο νησί των ανέμων για το καλοκαίρι και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες θάλασσα, ήλιο και ανεμελιά!

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία είναι λάτρης των social media μοιράζεται πολλές από τις στιγμές των διακοπών της με τους διαδικτυακούς της φίλους και συχνά, μάς δείχνει και τα outfits που επιλέγει – τόσο για την παραλία, όσο και για τις βραδινές της εξόδους με τον σύζυγό της αλλά και τους φίλους τους.

Χριστίνα Μπόμπα: Βάφει τα μαλλιά της και λούζεται με το... λάστιχο!

Η τελευταία της βραδινή εμφάνιση στα Ματογιάννια αποτελεί σίγουρα ένα look που μπορούμε να φοράμε non stop σε χαλαρές βραδιές στις διακοπές μας.  

Χριστίνα Μπόμπα: Εντυπωσιακή σε γάμο με υπέροχο cut out φόρεμα

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να περπατά μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και να φορά μακρύ ντένιμ mum παντελόνι και κοντό σατέν λευκό πουκάμισο με μακρύ μανίκι που έδενε στο μπροστινό μέρος. 

Για να ολοκληρώσει το βραδινό casual look της, η Χριστίνα Μπόμπα πρόσθεσε ένα ζευγάρι ασημί φλατ σανδάλια, μία μπλε τσάντα και διάφορα χρυσά και ασημένια κοσμήματα. Λατρέψαμε τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο παντελόνι.

Δείτε το νησιώτικο look της Χριστίνας Μπόμπα:

χριστινα μπόμπα look ντύσιμο μύκονος

χριστινα μπόμπα look ντύσιμο μύκονος τζιν παντελόνι σατέν πουκάμισο

χριστινα μπόμπα look ντύσιμο μύκονος outfit τζιν παντελόνι
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top