Υποδέξου την άνοιξη με αυτά τα ανοιξιάτικα hair trends!

Η αλλαγή της σεζόν προστάζει να τολμήσουμε την ανανέωση στην εμφάνισή μας!

Μαλλιά: Τα Trends Της Άνοιξης 2022

Ένα είδος ανανέωσης που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες, πέρα από την ένδυση, είναι και τα διαφορετικά χτενίσματα και trends στα μαλλιά!

Αυτή είναι η πιο hot τάση για την άνοιξη 2022!

Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, παρακάτω σου προτείνουμε τα καλύτερα hair trends της φετινής άνοιξης, για να εμπνευστείς και να τα τολμήσεις κι εσύ!

Ponytail

ponytail

Η κλασική ponytail είναι μια τάση που θα κυριαρχήσει και φέτος στα χτενίσματα της άνοιξης. Είναι εντυπωσιακή καθώς μπορεί να συνδυαστεί με πολλές εμφανίσεις, από την πιο καθημερινή μέχρι και επίσημη. Μπορείς να τη δημιουργήσεις εύκολα με σύμμαχο ένα απλό λαστιχάκι μαλλιών και να αναδείξεις με αυτό τον τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Συνδύασέ τη με ένα look που περιλαμβάνει φόρεμα αλλά και με πιο easy going εμφανίσεις, όπως jeans και t-shirt και ξεχώρισε με τις μοντέρνες επιλογές σου.

Short cuts

Το κοντό μαλλί είναι επίσ

μαλλιάης μία τάση που κυριαρχεί και φέτος και αποδίδει την υπέροχη κομψότητα που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην καθημερινή της εμφάνιση. Μια συνήθης επιλογή σε shortcuts είναι και το bob καρέ, του οποίου το μήκος σταματά πάνω από τους ώμους, δίνοντας τέλειο σχήμα στα μαλλιά και αέρινο αποτέλεσμα!

Μπορείς να το τολμήσεις αν θέλεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην εικόνα σου, ενώ μπορεί να παίξεις και με εύκολα χτενίσματα όπως κυματιστά ή ίσια μαλλιά. Μην ξεχάσεις, φυσικά να επιλέξεις τα καλύτερα προϊόντα για styling θα απογειώσουν το αποτέλεσμα του look σου! 

Pixie cut

Το pixie cut είναι το αγορέ, γυναικείο μαλλί στην πιο μοντέρνα του εκδοχή! Μπορείς να το τολμήσεις αν θέλεις να αλλάξεις εντελώς την εικόνα σου, αλλά και για να δώσεις στα μαλλιά σου το boost για να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο. Το συγκεκριμένο κούρεμα δημιουργεί την αίσθηση την ασυμμετρίας στα μαλλιά, με πιο μακριές αφέλειες στο μπροστινό μέρος και πιο κοντά κοψίματα από πίσω.

Το pixie cut έγινε ευρέως γνωστό κατά την δεκαετία του 1950, από τη θρυλική Audrey Hepburn, ενώ κυριαρχεί σαν τάση μέχρι και σήμερα, έχοντας κατακτήσει τις καρδιές πολλών διάσημων προσωπικοτήτων. Αυτό που αξίζει επίσης να γνωρίζεις, είναι ότι το pixie cut είναι η κατάλληλη επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς χαρίζει ανάλαφρο αποτέλεσμα και κάνει το styling και το στέγνωμα, παιχνιδάκι!

 Accessories

Huge τάση της εποχής, είναι επίσης και τα αξεσουάρ μαλλιών, που απογειώνουν το αποτέλεσμα σε κάθε χτένισμα! Αυτά που κυριαρχούν για την άνοιξη είναι οι κορδέλες, οι διακοσμημένες στέκες αλλά και τα κλάμερ σε πολλές εκδοχές! Επίλεξε το δικό σου αγαπημένο και φτιάξε το τέλειο χτένισμα για την άνοιξη, που θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις.

Απογείωσε τις εμφανίσεις σου με τα καλύτερα hair trends της εποχής και επίλεξε τα top εργαλεία και προϊόντα, με το steampod να κυριαρχεί ανάμεσα σε αυτά! Δημιούργησε υπέροχα ίσια μαλλιά αλλά και κυματιστά, με τον καλύτερο σύμμαχο, λάμποντας στη στιγμή και προστατεύοντας παράλληλα τα μαλλιά σου!

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top