Αυτό είναι το πιο in fashion hairstyle για το καλοκαίρι!

Δες πώς θα κάνεις κι εσύ τα μαλλιά σου μοδάτα

summer shag hairstyle

Είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η Arizona Muse καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα όπου κι αν βρίσκεται. Έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας, είναι μια υπέροχη μαμά και είναι γνωστή για τον ακτιβισμό της σε σχέση με το περιβάλλον.

Τα 5 top hairstyles που θα αγαπήσετε φέτος το καλοκαίρι

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram στον οποίο έχει έντονη δραστηριότητα, μοιράζεται όλες τις γνώσεις της επάνω στο κομμάτι της ομορφιάς και συγκεκριμένα του sustainable beauty στο οποίο έχει αφοσιωθεί, αλλά και συμβουλές ή ιδέες ομορφιάς που έχουν σκοπό να αποτελέσουν έμπνευση για όλες τις θαυμάστριές της.

Αυτή τη φορά, η Arizona Muse μας κέντρισε το ενδιαφέρον χάρη στο trendy hairstyle που προτείνει. Η ίδια δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόλυτο πανέμορφο, μοντέρνο κούρεμα συνδυασμένο με διακριτικές babylights ανταύγειες, που φωτίζουν το πρόσωπο της.

Braids: Το απόλυτο hairstyle look του καλοκαιριού

Πώς θα πετύχετε το απόλυτο shag hairstyle της Arizona

Ο κομμωτής Davide για να πετύχει το απόλυτο shag hairstyle της Arizona, δημιούργησε αφέλειες με όγκο που ενίσχυσαν το φιλαριστό κούρεμα της. Ακόμα, η Arizona ήθελε να φωτίσει τα μαλλιά της για το καλοκαίρι, έτσι ο Dominic δημιούργησε babylights ανταύγειες που αγκαλιάζουν το πρόσωπό της προσδίδοντας φυσικά αποτελέσματα με απαλή υφή και όγκο, χωρίς έντονες γραμμές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arizona Muse (@arizona_muse)

 

Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021: Οι τσάντες που θα κρατήσεις

Όπως είναι γνωστό, το μοντέλο και ακτιβίστρια, Arizona Muse, πιστεύει πως είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλες οι γυναίκες τα συστατικά των προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιούν καθώς αυτά επηρεάζουν τις θεραπείες και το χρώμα των μαλλιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ίδια στράφηκε προς τις cruelty-free, φυσικά προερχόμενες, vegan φόρμουλες.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top