Τα 5 top hairstyles που θα αγαπήσετε φέτος το καλοκαίρι

Εμπνευσμένα από τα καλύτερα catwalks της χρονιάς

hairstyle

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Κύρκου 

Το lockdown μπορεί να σταμάτησε προσωρινά τις επιδείξεις στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, όπου τα νέα trends έρχονταν κάθε φορά στο προσκήνιο, όμως τα catwalks που πρόλαβαν να υλοποιηθούν μας έδωσαν μια γλυκιά γεύση από τις hot τάσεις μαλλιών που θα κυκλοφορήσουν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι. Τα καλοκαιρινά αυτά hairstyles, συνδυάζουν την ανέμελη αλλά και chic αίσθηση των sun-kissed ημερών, ενώ ταιριάζουν απόλυτα στους περισσότερους τύπους μαλλιών.

Paris Fashion Week: Ποιοι σχεδιαστές θα πάρουν μέρος

Ανάλαφρα, χωρίς υπερβολές είναι το μυστικό tip εάν θέλεις να ξεχωρίσεις και αυτό το καλοκαίρι με το πιο iconic hair look. Και προτού προλάβεις να σκεφτείς πως πρέπει να σπαταλήσεις μια μικρή περιουσία στο κομμωτήριο για να τα πετύχεις, σου ξεκαθαρίζω πως είναι τόσο εύκολα και απλά, που μπορείς να τα φτιάχνεις μόνη σου στο σπίτι. 

1. Messy bun: Ο ψηλός κότσος αποτελεί αγαπημένο κλασικό χτένισμα για το καλοκαίρι, αφού εκτός ότι είναι πρακτικός τις πολύ ζεστές μέρες, δεν προδίδει και μια bad hair day. Φέτος όμως επιδέχεται ένα update και προστίθενται μερικές πλεξούδες, γύρω από το bun. Επιπλέον, μερικά ανέμελα τουφάκια είναι ό,τι πρέπει για να δείχνει επιμελώς ατημέλητος.

2. Wet look: Ήρθε στη μόδα για να μείνει, αφού και φέτος το καλοκαίρι, είναι το hairstyle που θα δούμε να κυκλοφορεί περισσότερο από όσα περιμέναμε. Χτένισέ τα όλα προς τα πίσω και με τα κατάλληλα hairstyling προϊόντα δώσσε στα μαλλιά σου αυτή τη βρεγμένη αίσθηση. Μην τα κολλήσεις εντελώς πάνω στο κεφάλι σου, αλλά άφησέ τα να καθίσουν μόνα τους, όσο το δυνατόν πιο φυσικά.

Μαλλιά: Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το ενυδατικό λάδι

Χαμηλό ponytail. Η αγαπημένη αλογοουρά είναι must κάθε εποχή. Το καλοκαίρι έχει την τιμητική της και φέτος στο προσκήνιο της μόδας, η χαμηλή αλογοουρά θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Είτε έχεις δέκα λεπτά στη διάθεσή σου το πρωί είτε θα βγεις για τα ψώνια σου, η χαμηλή αλογοουρά με τη χωρίστρα στη μέση είναι η ιδανική επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια.

Χαλαροί κυματισμοί, με retro επιρροές. Η μόδα, πλέον, προστάζει να εντάξουμε τη vintage φιλοσοφία στην καθημερινότητά μας. Αντί λοιπόν, για μια σφιχτή βαγκ, φέτος δοκίμασε πιο χαλαρούς κυματισμούς με επιρροές από τα ‘70s. Το χτένισμα αυτό ταιριάζει άψογα με pixie cut look. Δοκίμασέ το και θα το λατρέψεις.

Φιόγκος, το απόλυτο αξεσουάρ: Για μία έξτρα ρομαντική, αλλά και girly πινελιά στις καλοκαιρινές σας εξόδους, ένας μεγάλος ή μικρός φιόγκος είναι ότι πρέπει, για να μετατρέψει το χτένισμά σας σε statement επιλογή. Μη φοβηθείς να παίξεις με τα χρώματα και τα υφάσματα.

 Πηγή: AllYou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top