Μαλλιά: Πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το ενυδατικό λάδι

Το θαλασσινό αλάτι επιβαρύνει την τρίχα

ενυδατικό λάδι για τα μαλλιά

Ας το παραδεχτούμε... Αυτό που έσωσε τα μαλλιά μας όλο αυτό το διάστημα ήταν η καραντίνα. Μείναμε μακριά από πιστολάκια και πρέσες, ενώ βρήκαμε χρόνο για θεραπείες στο σπίτι... Πώς μπορούμε λοιπόν να διατηρήσουμε τα αποτελέσματα αυτά και το καλοκαίρι;

Τώρα που ξεκινήσαμε λοιπόν να βγαίνουμε έξω, και κυρίως να πηγαίνουμε στις παραλίες, η έκθεσή τους στον ήλιο αλλά και το θαλασσινό αλάτι, σίγουρα θα τα επιβαρύνουν και θα δούμε όλη την ''δουλειά'' των δύο τελευταίων μηνών να καταστρέφεται.

Φτιάξε μόνη σου lip scrub με τρία υλικά που έχεις σπίτι σου

Για να αποφύγουμε λοιπόν το σπάσιμο τις τρίχας και τις ταλαιπωρημένες άκρες αυτό που χρειαζόμαστε είναι λίγη μόνο ποσότητα από ενυδατικό λάδι. Το προϊόν αυτό θα γίνει ο ''βασιλιάς'' του καθημερινού μας hair care αφού όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα μαλλιών, αλλά και σαν προϊόν styling αν μάλιστα έχει και αντηλιακές ιδιότητες.

Να σημειώσουμε ότι σε τέτοια περίπτωση αν τα μαλλιά μας είναι από την φύση τους λιπαρά καλύτερα να αποφεύγουμε την εφαρμογή του στις ρίζες. Αν, όμως, είναι ξηρά τότε εφαρμόζουμε σε όλο το τριχωτό της κεφαλής μας και ξεπλένουμε το επόμενο πρωί.

O λόγος που χρειάζεσαι 2 αποχρώσεις κονσίλερ στο νεσεσέρ σου

Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε πώς για να αφαιρέσουμε το λάδι από τα μαλλιά μας, πρέπει πρώτα να εφαρμόσουμε το σαμπουάν σε στεγνά μαλλιά και αφού τρίψουμε έπειτα να αφαιρέσουμε με νερό, αφού αν ξεπλύνουμε αρχικά με νερό τότε το λάδι και το νερό θα αναμειχθούν και δεν θα μπορούμε να βγούμε από μέσα.

Αφού ολοκληρώσουμε το λούσιμο και ενώ τα μαλλιά μας είναι ακόμα νωπά εφαρμόζουμε ελάχιστο λάδι στις άκρες.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top