Kυριακή του Πάσχα στα Κόκκινα: Αυτό είναι το κατάλληλο μακιγιάζ

Δείτε βήμα-βήμα πώς να το πετύχετε

Αντίστροφα για το Πάσχα έχουμε αρχίσει να μετράμε και σημασία δεν έχει μόνο να επιλέξουμε τα κατάλληλα ρούχα αλλά να κάνουμε και το σωστό μακιγιάζ.

Κορυφαία make up artist χρησιμοποιώντας προϊόντα WABI  δείχνει βήμα-βήμα  στις τηλεθεάτριες του Shopping Star πώς να βαφτούμε μόνες μας.

Shopping Star: Αυτά είναι τα φορέματα που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες

Βήμα 1- Ελαφριά βάση προσώπου για φυσικό αποτέλεσμα 

Βάζουμε ένα ελαφρύ αλλά καλυπτικό make up το οποίο βάζουμε σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό μ’ ένα πινέλο. Θα πρέπει το πρόσωπό μας να είναι καλά ενυδατωμένο για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Έπειτα βάζουμε κονσίλερ στην περιοχή των ματιών που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε φωτεινότητα.

Μετά βάζουμε πούδρα σε μορφή σκόνης. 

Βήμα 2- Αναδεικνύουμε τις γωνίες του προσώπου μας 

Με ένα ειδικό πινέλο θα εφαρμόσουμε bronzer στις γωνίες του προσώπου και για πιο φυσικό αποτέλεσμα με ό, τι έχει απομείνει στο πινέλο μας θα περάσουμε μύτη και πηγούνι.

Βήμα 3- Βλέμμα που μαγνητίζει 

Εφαρμόζουμε μία τζελ σκιά στο κινητό βλέφαρο για να δώσουμε extra λάμψη στο φυσικό μας αποτέλεσμα. Στη συνέχεια βάζουμε τη μάσκαρα.

Shopping Star: Τι δεν άρεσε στη Βίκυ Καγιά από την πασαρέλα της Σταυρούλας;

Βήμα 4- Ένταση στα χείλη

Την παράσταση σίγουρα θα κλέψουν τα χείλη. Επιλέγουμε ένα μολύβι έναν τόνο πιο ανοιχτό από το κραγιόν μας και κάνουμε το περίγραμμα. Διαλέγουμε ένα κόκκινο κοραλλί κραγιόν.  

Δείτε όλα τα επεισόδια του Shopping Star εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top