Θέλεις να έχεις απαλούς αγκώνες; Η λύση βρίσκεται στο ντουλάπι σου

Προδίδει την ηλικία σου

tips για απαλούς αγκώνες

Μπορεί να μην τους δίνεις και τόση σημασία, έλα όμως που θα έπρεπε. Οι αγκώνες είναι το σημείο που προδίδει την ηλικία μας, αλλά και το πόσο φροντίζουμε τον εαυτό μας. Η καθαρή όψη και η απαλή και λεία επιδερμίδα στη συγκεκριμένη περιοχή είναι σίγουρα στοιχείο κάθε γυναίκας που θέλει να δείχνει αριστοκρατική και περιποιημένη.

Καλοκαίρι: Τα 7 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου!

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο εξαιτάς των μικροβίων που συσσωρεύονται από τις θάλασσες και την άμμο είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε λίγο παραπάνω στο συγκεκριμένο σημείο, γι' αυτό κι εμείς ξεσηκώσαμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους ώστε να αποκτήσεις ένα απαλό δέρμα. 

1. Dry brushing

Η θαυματουργή και αποτελεσματική μέθοδος του στεγνού βουρτσίσματος που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει δέρμα μεταξένιο. Πριν μπεις στο ντους τρίψε με μια ειδική βούρτσα που θα βρεις στο εμπόριο την την περιοχή με κυκλικές κινήσεις, ενώ μετά το μπάνιο μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις μια ενυδατική κρέμα.

Πέντε συμβουλές για σωστό καθαρισμό προσώπου

2. Βαζελίνη

Παλιά και αποτελεσματική μέθοδος. Αφού απλώσεις λίγη βαζελίνη στους αγκώνες κάνε μπάνιο με ζεστό νερο. Με αυτόν τον τρόπο και τον συνδυασμό των υδρατμών και του προϊόντος, θα πετύχετε τη μέγιστη ενυδάτωση του ξηρού δέρματος. 

3. Μπανάνα

Αν δεν έχεις βούρτσα ή scrub μην ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις απολέπιση με... μπανανόφλουδα. Σωστά κατάλαβες. Η φλούδα της μπανάνας περιέχει αντιμυκητιακά και αντιβιοτικά συστατικά, που βοηθούν στην ενυδάτωση απαιτητικών περιοχών, όπως οι αγκώνες.

Θες το μακιγιάζ σου να διαρκεί περισσότερο; Δοκίμασε αυτό το τρικ

4. Λεμόνι & μαύρη ζάχαρη

Σε ένα μπολ ανακάτεψε χυμό μισού λεμονιού και όση μαύρη ζάχαρη θέλεις και άπλωσε το μείγμα στους αγκώνες τρίβοντάς το απαλά, για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα.

Επιμέλεια:  Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top