Tέσσερα πράγματα που πρέπει αμέσως να φύγουν από το σπίτι σου

Θεωρούνται πλέον μπανάλ

διακόσμηση στο σπίτι

Υπάρχουν αντικείμενα που όσο και να τα αγαπούμε δεν έχουν χώρο μέσα στο σπίτι μας γιατί χωρίς να το θέλουμε το κάνουμε να φαίνεται φτηνό και καθόλου κομψό.

Παίζοντας με το κατοικίδιό μας μέσα στο σπίτι

Δες  ποια είναι αυτά και απομακρύνετε τα το συντομότερο!

1. Ψεύτικα λουλούδια

Τα ψεύτικα λουλούδια υποδηλώνουν ότι εσύ και η διακόσμηση έχετε τραβήξει πλέον χωριστούς δρόμους. Προτίμησε  λοιπόν να γεμίσεις τα βάζα και τις γλάστρες με φρέσκα λουλούδια και φυτά.

2. Βολάν παντού 

Μπορεί να έχουν κάνει δυναμικό comeback στη μόδα και να τα λατρεύουμε στα ρούχα μας, αλλά καλό είναι τα πολλά βολάν να μένουν κλεισμένα στη ντουλάπα μας! Αν λοιπόν, τα τραπεζομάντηλα και τα καλύμματά σου υποφέρουν από το σύνδρομο του «Υπερβολικού και Ανεξέλεγκτου Βολάν» ήρθε η ώρα να τα αποχαιρετίσεις. 

Kάνε το σπίτι σου γυμναστήριο με αντικείμενα που ήδη έχεις

3. Τα παιδία παίζει 

Τα λούτρινα παιχνίδια μπορεί να είναι γλυκά και όμορφα, αλλά δεν έχουν θέση σε ένα ενήλικο σπίτι και ειδικά στο υπνοδωμάτιό σου. Δε χρειάζεται να τα πετάξεις όλα, κράτησε τα αγαπημένα σου… κλεισμένα στις ντουλάπες σου.

4. Λατρεύουμε το mix&match αλλά κι εκεί χρειάζεται μέτρο

Τα πολλά διαφορετικά κι ανόμοια σε στιλ πράγματα φτιάχνουν μια χαοτική και κιτς εικόνα. Περιόρισε, λοιπόν, τη διακοσμητική φλυαρία για να δημιουργήσεις ένα απόλυτα κομψό σπίτι.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top