Δείτε τις χειρότερες διάσημες εμφανίσεις της δεκαετίας

Ποια επέλεξε φόρεμα φτιαγμένο από ωμό κρέας;

Έναν απολογισμό για τις χειρότερες εμφανίσεις που είδαμε τη χρονική περίοδο 2010-2019 έκανε το  Love The Sales. Για να είναι πιο έγκυρα τα αποτελέσματα της έρευνας, ρωτήθηκαν 8 εκατ. Βρετανίδες. 

Puffer Jackets: Δες το μπουφάν που δε θ' αποχωρίζεσαι φέτος

Gemma Collins

Πρώτη στη λίστα με τις πιο κακοντυμένες βρέθηκε η Τζένα Κόλινς. H reality persona είχε επιλέξει ένα πορτοκαλί φόρεμα το οποίο έκανε τους ώμους της να φαίνονται έντονοι και φουσκωμένοι, ενώ την τελική πινελιά στην   κακόγουστη εμφάνισή της έβαλαν οι χρυσές αλυσίδες οι οποίες κοσμούσαν ολόκληρο το φόρεμά της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rocking my inner Lady GAGA tonight 🙌🏻 @gerdatruubon xxx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gemma Collins (@gemmacollins1) στις

 

Lady Gaga 

Mπορεί η Lady Gaga να μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, ωστόσο στα MTV Awards το παράκανε. H star φόρεσε ένα ρούχο το οποίο ήταν φτιαγμένο από  βόειο κρέας.

Miley Cyrus

Mπορεί η Miley Cyrus να πίστευε πως το να εμφανιστεί στα βραβεία MTV σχεδόν ημίγυμνη θα ήταν κάτι που θα έλκυε τον ανδρικό πληθυσμό ωστόσο συνέβη το αντίθετο. Η δε μάλιστα ασημένιες αλυσίδες που επέλεξε για να κρύψει τα επίμαχα σημεία της θεωρήθηκαν κιτς. 

Kim Kardashian

Και η εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met Gala την περίοδο της πρώτης της εγκυμοσύνης χαρακτηρίστηκε «κακόγουστη». Η τηλεπερσόνα επέλεξε floral φόρεμα το οποίο και έμοιαζε περισσότερο με κάλυμμα καναπέ.

Meghan Markle 

Και η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται στη λίστα όχι λόγω του φορέματός της και του παλτό της την ημέρα των αρραβώνων της αλλά λόγω των παπουτσιών της τα οποία και της έπεφταν λίγο… μεγάλα.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top