Άρωμα: Είναι όπλο γοητείας αρκεί να ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά

Κανόνες για σωστή χρήση

άρωμα

Τo φθινόπωρο σημαίνει για εσένα ένα πράγμα: Ανανέωση! Φέτος, θέλεις να αλλάξεις πολλά. Ένα από αυτά είναι και το άρωμά σου. Λατρεύεις τα αρώματα και είσαι πάντα πρώτη στα perfume bar. Tο χρησιμοποιείς όμως σωστά; Πόσα ξέρεις για την τέχνη του αρώματος;

#1 Τέσταρε έως τέσσερα! Είσαι μπροστά στη ζούγκλα των αρωμάτων; O νόμος λέει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις έως τέσσερα αρώματα διαφορετικά είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ τους.

Βeauty tip: Ανάμεσα στις δοκιμές κάνε εισπνοές με κόκκους καφέ για να καθαρίσεις την αναπονοή.

#2  Εau de toilette ή eau de parfum; Eάν επιθυμείς η διάρκειά του να είναι πιο σύντομη επέλξε ένα eau de toilette. Για μεγάλη διάρκεια και έντονο αποτέλεσμα επέλεξε ένα eau de parfum.

#3 Χρησιμοποιήσέ το σωστά. Μην το απλώνεις βιαστικά στην πόρτα. Το άρωμα θέλει την τέχνη του. Για μεγαλύτερη διάρκεια άπλωσέ το όσο φορά τα εσώρουχά σου στο σημείο που χτυπούν οι παλμοί σου (καρπός, αυχένας) αλλά και στην κοιλιά. Προς θεού, μην τρίβεις ΠΟΤΕ το άρωμα.

Beauty tip: Ένα έντονο άρωμα μπορεί να γίνει ενοχλητικό για τους άλλους. Μην υπερβάλεις με την ποσότητα.

#4 Μην αφήνεις το άρωμά σου σε τυχαίο σημείο. Για να παραταθεί η ζωή του θα πρέπει να το φυλάς σε σκιερό και δροσερό μέρος, ακόμα και μέσα στο κουτί του. Beauty tip: Μόλις παρατηρήσεις αλλοιώσεις στο χρώμα του, τότε ο χρόνος ζωής του έχει τελειώσει.

Ένα πρακτικό tip ομορφιάς που σίγουρα δεν ήξερες

Το κλειδί σε κάθε καλή σχέση είναι η επικοινωνία, ο αλληλοσεβασμός και νομίζω ότι να καλό να σου αρέσει πως μυρίζει ο άλλος. Sandra Bullock ηθοποιός.

 #5 Πάντα ζήτησε γνώμες για το άρωμά σου. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά το άρωμά σου να μην σου πηγαίνει. Πάντα σε κάθε αγορά σου να ζητάς 2-3 γνώμες άλλων για το διαπιστώσεις..

Εσύ το έχεις συνηθίσει και δεν μπορείς να είσαι αντικειμενική. 

Βeauty tip: Kαλύτερα να μη φοράς το άρωμά σου στη δουλειά. Εάν κάποιος δεν το συμπαθεί μπορεί να επηρεάσει τη γνώμη του για εσένα. Αυτή είναι και η δύναμη του αρώματος. 

Συντάκτης: Ζωή Γκόρου

Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top