Από την μπορντό μπριγάδα βγήκε κι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το MasterChef 2025.
MasterChef: Νέστορας ή Παντελής! Ποιος χάρισε τη νίκη στην μπριγάδα του;
Ο Σωτήρης Κοντιζάς κάλεσε τα πέντε μέλη της, ζητώντας τους να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά τη Χριστιάνα και τον Λούκας.
Η Μαίρυλιν ψήφισε τον Παντελή, όπως κι η Χριστιάνα, αφού ο αρχηγός των «Μπορντό» τους το ζήτησε. Τρίτη ψήφο πήρε από τον Λούκα, ενώ τον ψήφισε κι ο Μάριος. Ο Λούκας με τη σειρά «έκαψε» την ψήφο του με τη Μαίρυλιν. Έτσι, τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Παντελής.
Φανερά εκνευρισμένη μετά τις συνεχείς ήττες της μπριγάδας της, η Χριστιάνα δήλωσε στο cue της: «Ο ένας θα φάει τον άλλον κι αυτοί πουλάνε και τη μάνα τους για τις 100.000 ευρώ. Χαίρονται που ψηφίζονται οι Κυπραίοι μεταξύ τους. Αλλά δεν ξέρουν τι πάει να πει Κυπραίος... Attack!».
MasterChef: Το λάθος του Λούκας που «χάρισε» τον πόντο στον αντίπαλο
Κλείνοντας, ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε από τους παίκτες να ξεκουραστούν, καθώς η εβδομάδα-θρίλερ συνεχίζεται!
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.