Eurovision: Πόσο κοστίζουν το ρούχο και οι μπότες που φόρεσε η Μαρίνα Σάττι

Θα αλλάξει εμφάνιση τη βραδιά του διαγωνισμού;

Το ρεπορτάζ του Breakfast@Star για τα ρούχα και τα παπούτσια της Μαρίνας Σάττι στην πρώτη πρόβα

«Γκρέμισε» τη σκηνή της Eurovision η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision. Τα σχόλια για το μικρό απόσπασμα από την πρόβα που ανέβηκε στο TikTok, αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ήταν αποθεωτικά για την ελληνική συμμετοχή. 

Eurovision: Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για Σάττι - «Το έχει πάρει ήδη»

Με αφορμή την πρόβα, είδαμε και το ρούχο που επέλεξε η 36χρονη ερμηνεύτρια για την εμφάνισή της. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι αυτό θα είναι και το ρούχο που θα φορά τη μεγάλη βραδιά. 

Η πρώτη πρόβα της Σάττι στη σκηνή της Eurovision

Η πρώτη πρόβα της Σάττι στη σκηνή της Eurovision

Η ομάδα του Breakfast@Star έψαξε και βρήκε τα κομμάτια που επέλεξε η Σάττι για την εμφάνισή της και όπως αποκάλυψε η Λιλή Πυράκη, το φόρεμα είναι του οίκου Ottoligner, με έδρα το Βερολίνο.

To χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου οίκου είναι ότι τα ρούχα μεταποιούνται κι έτσι το φόρεμα που βλέπουμε, η Σάττι επέλεξε να το κάνει να φαίνεται σαν bubble φούστα με top. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του οίκου είναι ότι χρησιμοποιεί πολύ... τα λουριά, όπως και στο συγκεκριμένο ρούχο.

Το κόστος της bubble skirt στο site του οίκου είναι στα 500 ευρώ.

Όσον αφορά στις μπότες που φορούσε πρόκειται για vintage κομμάτι του ίδιου οίκου, με χαρακτηριστικό τους επίσης τα πολλά λουριά και τις δυνατότητες μεταποίησης. Οι flower boot berry κοστίζουν περίπου 600 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top