Eurovision: Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για Σάττι - «Το έχει πάρει ήδη»

Oι δηλώσεις της μετά την πρώτη πρόβα

Oι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision- βίντεο από Breakfast@Star

Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Εurovision δόθηκε στη δημοσιότητα και όπως όλα δείχνουν η ελληνική αποστολή εντυπωσίασε στην πρώτη της «ανεπίσημη» εμφάνιση, λίγες μέρες πριν από τον ημιτελικό.

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

H Mαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν,Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς κι η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, τα έδωσαν όλα επί σκηνής κι έλαβαν πολύ θετικά σχόλια, στα social media.

 

@eurovision Put your hands up! @SATTI just achieved pop perfection at Greece's first rehearsal 🇬🇷 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision

H Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε με το ρούχο που έχει επιλέξει για τον διαγωνισμό, μια φούστα ballon foil σε απόχρωση λιλά και τοπ με κοψίματα. Η εμφάνιση της Ελλάδας περιλαμβάνει πολύ χορό με ελληνικά στοιχεία, καθώς σε κάποιο σημείο βλέπουμε τους χορευτές να κρατούν λευκά μαντήλια, στοιχείο κατετεθέν των παραδοσιακών χορών μας.

Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για Σάττι και ελληνική συμμετοχή

Οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν παραπάνω από θετικές μετά την πρώτη πρόβα της Σάττι με το «Zari». Tο #Eurovisiongreece μπήκε στα trends του Twitter (X), με κάποιους να γράφουν πως η Σάττι μπορεί να είναι η πιθανή νικήτρια του φετινού διαγωνισμού. 

«Ω Θέε μου, το πήρε! Το βίντεο από τις πρόβες ης έχει τις περισσότερες προβολές», «Μπορούμε να σοβαρευτούμε για ένα δευτερόλεπτο και να παραδεχτούμε πως η Ελλάδα είναι η πιθανή νικήτρια;»«Bλέμμα Έλενας Παπαρίζου 2005. Το έχει πάρει ήδη»«Με τέτοια άνεση και αέρα συν την δυναμική χορογραφία, έχουμε κερδίσει τον διαγωνισμό από τα αποδυτήρια», ήταν μερικά από τα σχόλια στο Τwitter.

 

 

 

 

 

 

 

Η δεύτερη πρόβα της ελληνικής αποστολής θα γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου και την επόμενη Πέμπτη 9 Μαΐου θα διεξαχθεί ο Β’ Ημιτελικός, όπου θα διαγωνιστεί η ελληνική συμμετοχή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top