Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Έκλεψε τις εντυπώσεις η ελληνική συμμετοχή στη σκηνή του Μάλμε

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Live News

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας για την Eurovision 2024 με τη Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της. 

Μαρίνα Σάττι: H πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision - Η εμφάνισή της

Η τραγουδίστρια κι οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena και παρουσίασαν το Zari, στην πρώτη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής.

Η άψογη ερμηνεία, η ευρηματική σκηνική παρουσία, την οποία επιμελήθηκε ο creative director Φωκάς Ευαγγελινός, η χορογραφία και το movement direction που έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), αποτυπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο!

Κατά τη διάρκεια της πρόβας, η Μαρίνα κι οι χορευτές, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης κι Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς κι η Ερασμία Μαρκίδη, που τη συνοδεύει στα φωνητικά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, όπου παρουσίασαν για πρώτη φορά το Zari. Πριν από λίγα λεπτά δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο από την πρόβα της ελληνικής συμμετοχής.

@eurovision Put your hands up! @SATTI just achieved pop perfection at Greece's first rehearsal 🇬🇷 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision
Δείτε το βίντεο που «ανέβηκε» στο Tik Tok

Θυμίζουμε ότι το ραντεβού της ελληνικής αποστολής ανανεώνεται για τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, στη δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής, μια εβδομάδα πριν από την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό. 

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για τη Σουηδία η ελληνική αποστολή της Eurovision

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση του Β’ Ημιτελικού, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top