MasterChef: Η ανατροπή και το σπάσιμο της «κατάρας»

Sneak preview από το επεισόδιο 70 της Τρίτης 30/4/24

Τα περιστατικά και τη θετική τους ενέργεια στέλνουν οι παίκτες της μπορντό μπριγάδας στη Χριστίνα, η οποία λόγω αδιαθεσίας βρίσκεται εκτός MasterChef.

Αυτή η εξέλιξη έφερε ανατροπές στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τους ζητά να ορίσουν προσωρινό αρχηγό.

«Ο αρχηγός της νικήτριας μπριγάδας θα έχει κάποια πλεονεκτήματα να διαχειριστεί. Δυστυχώς, η Χριστίνα δεν έχει αναρρώσει ακόμα πλήρως. Σύντομα θα είναι κοντά μας. Πάμε να δούμε πώς θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση έτσι όπως έχει προκύψει. Τι θέλουμε λοιπόν από τους μπορντό; Θέλουμε να μας ορίστε έναν προσωρινό αρχηγό σας παρακαλούμε. Αυτός που θα ορίσετε θα διαχειριστεί και όλα τα πλεονεκτήματα», ακούγεται να λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε από το Breakfast@star.

MasterChef Νίκος

MasterChef Νίκος

«Πάμε εκτός από το να πάρουμε τη νίκη να σπάσουμε κι αυτή την «κατάρα». Την κατάρα του να έχει ο αρχηγός τα πλεονεκτήματα στο Τεστ Δημιουργικότητας και να κερδίσει. Μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει κανείς. Οπότε πάμε να το σπάσουμε κι αυτό», ανέφερε on camera ο Νίκος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top