Beverly Hills 90210: «Είναι ο μόνος άντρας που ράγισε την καρδιά μου»

Ποια πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς έκανε αυτή τη δήλωση;

Διάφορες φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς Beverly Hills/ AP


Η Tori Spelling παραδέχτηκε ότι ο πρώην συμπρωταγωνιστής της στο «Beverly Hills, 90210» Brian Austin Green ήταν η «πρώτη της αγάπη» και ο μόνος άντρας που της έχει ραγίσει την καρδιά.

Η 50χρονη σήμερα ηθοποιός, η οποία χωρίζει με τον Dean McDermott μετά από 18 χρόνια γάμου– και ο Green ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του επιτυχημένου σήριαλ της δεκαετίας του ’90.

Beverly Hills: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς

Η ίδια κατά τη διάρκεια ενός νέου podcast με τίτλο: «Let's Be Clear» που έκανε με τη Shannen Doherty μίλησε για τη σχέση με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills 90210».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills 90210».

Παραδέχτηκε πως ο Brian Austin Green είναι ο μόνος άντρας που της έχει «ραγίσει» την καρδιά.  «Θεέ μου, αυτή είναι η πρώτη φορά που το λέω εδώ και 30 χρόνια», πρόσθεσε ο Spelling καθώς τελείωσε το podcast.

Παρά την αρχική τους έλξη ενώ γύριζαν την επιτυχημένη εφηβική σειρά και τον αποκαλούσαν «ο πρώτος έρωτας της ζωής μου» κατά τη διάρκεια του podcast, ο Spelling ανέφερε πως πλέον είναι πολύ καλοί φίλοι.

«Ξέρεις πόσο δεμένοι είμαστε εγώ και ο Brian. Του λέω τα πάντα», είπε στην Shannen Doherty. «Είμαστε αδερφοί και κολλητοί φίλοι. Μπορούμε να έχουμε αυτή τη σχέση».

Tori Spelling (Donna Martin)

Tori Spelling (Donna Martin)

Η Tori Spelling διευκρίνισε επίσης ότι είναι χαρούμενη για τον Green, και την αρραβωνιαστικιά του, Sharna Burgess, με την οποία απέκτησε ένα παιδί τον Ιούνιο του 2022.

«Πέρασαν 30 χρόνια. Είμαστε μόνο φίλοι. Λατρεύω την αρραβωνιαστικιά του», σημείωσε. Εν τω μεταξύ, ο Green παντρεύτηκε τη Meghan Fox το 2011 και απέκτησαν τρία αγόρια. Χώρισαν το 2020.

Έχει επίσης έναν 21χρονο γιο, τον Kassius Lijah, με την πρώην κοπέλα του Vanessa Marcil.

Brian Austin Green (David Silver)

Τώρα κοιτάζοντας πίσω τη σχέση της με τον Green, η Spelling και η Doherty, αποφάσισαν ότι δεν ήταν στην πραγματικότητα ερωτευμένη μαζί του, αλλά είχε έναν εφηβικό έρωτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top