Beverly Hills: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς

Θυμάστε τους Kelly, Dylan, Brandon, Brenda, Donna, Andrea, Steve & David;

Διάφορες φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς Beverly Hills/ AP

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά συνολικά 33 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που προβλήθηκε για πρώτη φορά η σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills 90210».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills 90210».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills 90210».

Ήταν μια θρυλική σειρά της δεκαετίας το ’90, η οποία κράτησε συντροφιά στους φανατικούς τηλεθεατές για 10 ολόκληρα χρόνια.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills 90210».

Οι νεαροί τότε πρωταγωνιστές Kelly, Dylan, Brandon, Brenda, Donna, Andrea, Steve και David έχουν μείνει για πάντα χαραγμένοι στο μυαλό και τις καρδιές μας.

Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές του Beverly Hills;

 Jennie Garth (Kelly Taylor)

Jennie Garth (Kelly Taylor)

Η Jennie Garth υποδύθηκε Kelly Taylor. «Κολλητές» της ήταν Donna και η Brenda. Κατά περιόδους την είδαμε να είναι ζευγάρι τόσο με τον Brandon όσο και με τον Dylan.

Jennie Garth: Η κόρη της είναι ίδια με την Kelly από το Beverly Hills

Μετά το τέλος της σειράς πρωταγωνίστησε στις σειρές What I Like About You και Mystery Girls και συμμετείχε στο Dancing With the Stars το 2007.

Το 2013, μετά από 12 χρόνια γάμου, η ηθοποιός χώρισε από τον πρωταγωνιστή του Twilight Peter Facinelli, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Το 2015, η 51χρονη σήμερα ηθοποιός παντρεύτηκε με τον συνάδελφό της Dave Abrams.

Jason Priestley (Brandon Walsh)

Jason Priestley (Brandon Walsh)

Ο Brandon Walsh, τον οποίο ενσάρκωσε ο Jason Priestley, ήταν ο καρδιοκατακτητής, αλλά και το καλό παιδί του σχολείου. Όταν αποχώρησε από τη σειρά στην 9η σεζόν υποδύθηκε τον Matt Shade στο Private Eyes της Global TV. Συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, αλλά και με τη σκηνοθεσία.

Ο 54χρονος ηθοποιός έχει μια κόρη, την Ava, και έναν γιο , τον Dashiell, με τη σύζυγό του Naomi Lowde-Priestley, την οποία παντρεύτηκε το 2005, ενώ λίγα χρόνια νωρίτερα ήταν παντρεμένος με την Ashlee Petresen με την οποία δεν απέκτησε παιδιά και χώρισε το 2000.

Shannen Doherty (Brenda Walsh)

Shannen Doherty (Brenda Walsh)

Ήταν η Brenda Walsh, η δίδυμη αδερφή του Brandon και αντίπαλον δέος της Kelly. Μεγάλος της τηλεοπτικός έρωτας ο Dylan. Στη συνέχεια, την είδαμε στη σειρά η Μάγισσα, αλλά και σε άλλες επιτυχημένες σειρές. Παντρεύτηκε και χώρισε δύο φορές (Rick Salomon, Ashley Hamilton) πριν γνωρίσει και ερωτευτεί κεραυνοβόλα τον σύζυγό της Kurt Iswarienko, τον οποίο παντρεύτηκε το 2011.

Το 2015 αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. Μέχρι το 2017, ήταν σε ύφεση, αλλά τον Φεβρουάριο του 2020, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει και ήταν στο 4ο στάδιο. Μέχρι και σήμερα η 52χρονη δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Tori Spelling (Donna Martin)

Tori Spelling (Donna Martin)

H 50χρονη σήμερα κόρη του μεγιστάνα παραγωγού του Χόλιγουντ Aaron Spelling, Tori Spelling, έγινε αρχικά διάσημη όταν πρωταγωνίστησε στα 17 της χρόνια ως παρθένα Donna Martin στο BH,90210.

Πρόβλημα υγείας για πρωταγωνίστρια του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικά reality. Με τον Dean McDermott, πήραν  διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έγγαμου βίου. Απέκτησαν 5 παιδιά, τις κόρες Στέλα Ντορίν, 14 ετών, Χάτι Μάργκαρετ, 11 ετών και τους γιους Λίαμ Άρον, 16 ετών, Φιν Ντέιβι, 10 ετών και Μπο Ντιν, 6 ετών.

Brian Austin Green (David Silver)

Brian Austin Green (David Silver)

Στη θρυλική σειρά τον γνωρίσαμε ως David Silver, ο οποίος φιλοδοξούσε να γίνει χιπ-χοπ καλλιτέχνης και ήταν ο αγαπημένος της Donna.
Όταν η σειρά ολοκληρώθηκε εμφανίστηκε σε πολλές επιτυχημένες σειρές.

Ο 51χρονος Brian Austin Green έχει πέντε παιδιά: ένα με τη Vanessa Marcil, τρία με τη Megan Fox, ενώ καλωσόρισε τον πέμπτο γιο του τον Ιούνιο του 2022, με τη Sharna Burgess, με την οποία άρχισε να βγαίνει τον Δεκέμβριο του 2020 και πριν λίγο καιρό αρραβωνιάστηκαν.

Luke Perry (Dylan McKay)

Luke Perry (Dylan McKay)

O Dylan McKay, τον οποίο ενσάρκωσε ο Luke Perry ήταν επαναστάτης και πρώτη του αγάπη ήταν η Brenda Walsh. Μετά το Beverly Hills, ο Perry, ανέβηκε στη σκηνή στη θεατρική παραγωγή του West End του Λονδίνου, “When Harry met Sally” μαζί με την Alyson Hannigan, ενώ την είδαμε και σε άλλους ρόλους.

Luke Perry: Η συγκλονιστική λεπτομέρεια για τον θάνατό του

Το 2019 άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν γιορτάσει τα 57 του γενέθλια, έπειτα από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

 Ian Ziering (Steve Sanders)


Ian Ziering (Steve Sanders)

Τον γνωρίσαμε ως Steve Sanders τον ανώριμο γυναικά, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα σχετικά με την υιοθεσία του. Όπως η Garth και η Doherty, ο Ian Ziering είχε συμμετάσχει στο Dancing With the Stars το 2007.

Πήρε μέρος σε διάφορα reality, αλλά και σε ορισμένες ταινίες. Είναι 59 ετών και πατέρας δύο κοριτσιών κοριτσιών, της  Mia και της Penna, τις οποίες απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Erin Ludwig.

Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman)

Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman)

Και ποιος δε θυμάται τη Gabrielle Carteris, στον ρόλο της φιλόδοξης συντάκτριας σχολικής εφημερίδας Andrea Zuckerman. Έφυγε από τη σειρά το 1995 για να παρουσιάσει ένα talk show.

Συντετριμμένη η «Andrea» από το Beverly Hills - Αποχαιρέτησε τον «Dylan»

Στη συνέχεια έπαιξε σε διάφορες σειρές, ενώ ασχολήθηκε ενεργά με το σωματείο ηθοποιών στην Αμερική, όπου διετέλεσε πρόεδρος. Η 62χρονη σήμερα ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Charles Isaacs από το 1992 και έχει δύο κόρες, την Kelsey και τη Molly.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top