Πρόβλημα υγείας για πρωταγωνίστρια του Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Η απάντηση που έδωσε σε όσους την αμφισβητούν!

Δείτε βίντεο για την έπαυλη της οικογένειας Spelling από το Happy Day

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η «Donna» από τη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, κατά κόσμον Tori Spelling.

Η 49χρονη ηθοποιός εισήχθη την Τετάρτη με αναπνευστικές δυσκολίες, αφού σύμφωνα με ανάρτησή της «αντιμετώπιζε αναπνευστικές δυσκολίες». Μάλιστα, απάντησε σε όσους αμφισβήτησαν ότι αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα υγείας με μια φωτογραφία την οποία στη συνέχεια έσβησε από το Instagram.

Η Tori Spelling σε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες το 2015

Η Tori Spelling σε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες το 2015 /Φωτογραφία AP Images/Richard Shotwell

Τόρι Σπέλινγκ: Άλλος άνθρωπος από τις πλαστικές η Ντόνα του Beverly Hills

«Εδώ είμαι στο νοσοκομείο από αργά χθες το βράδυ», έγραψε η Τόρι στο Instagram story της μαζί με μια φωτογραφία της στο κρεβάτι του νοσοκομείου. «Σε όλους εσάς που με "σταυρώσατε" όταν σας είπαν ότι είμαι πολύ άρρωστη για να δουλέψω, ορίστε».

Στη συνέχεια έγραψε: «Τι θα λέγατε την επόμενη φορά να αντιμετωπίσετε κάποιον με σεβασμό και καλοσύνη αντί για αμφιβολία. Θυμηθείτε, για ανθρώπους σαν εμένα, το να μην εργάζονται είναι εφιάλτης. Είμαι λάτρης της δουλειάς και εργασιομανής. Πάντα επιλέγω τη δουλειά».

Διάσημη ηθοποιός έγκυος για έκτη φορά στα 47 της

Επιπλέον η Spelling είπε ότι πήγε στο νοσοκομείο αφού είχε «χαμηλά επίπεδα οξυγόνου». Ακόμα πρόσθεσε ότι τα συμπτώματά της περιλαμβάνουν «δυσκολία στην αναπνοή, υψηλή αρτηριακή πίεση και τρελή ζάλη».

H «Donna» της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς σε μια από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της

H «Donna» της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς σε μια από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της /Φωτογραφία AP Images/Richard Shotwell

Στη συνέχεια εξήγησε ότι οι γιατροί «κάνουν μια σειρά από εξετάσεις», προτού ομολογήσει ότι θέλει να πάει σπίτι στα παιδιά της πριν από τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top