Ελεονώρα Μελέτη: Αποχαιρέτησε μέσω Skype τους τηλεθεατές του Mega Καλημέρα

Το αινιγματικό σχόλιο για το τηλεοπτικό της μέλλον

Εκτός «Mega Καλημέρα» βρισκόταν το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θανάση Πάτρα να καλημερίζει τους τηλεθεατές.

Χείμαρρος η Ελεονώρα Μελέτη: «Δε θα αφήσω αυτήν την προσβολή να αιωρείται»

Η παρουσιάστρια απουσίαζε, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης που ζητούσε την απομάκρυνση από τηλεοπτικές εκπομπές, δημοσιογράφων και παρουσιαστών που είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ωστόσο, η ίδια εμφανίστηκε μετά μέσω Skype, για να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της και τον κόσμο που παρακολουθεί την πρωινή εκπομπή. 

Η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε διαδικτυακά τους τηλεθεατές της

Η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε διαδικτυακά τους τηλεθεατές της

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει»

«Αντιλαμβάνομαι – δεν είμαι 100% σίγουρη –  ότι πρέπει να βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας επίθεσης την οποία εγώ δεν τη ζω γιατί συμβαίνει σε έναν μικρόκοσμο από τον οποίο απέχω εδώ και επτά χρόνια πολύ συνειδητά. Οι επιπτώσεις και οι κραδασμοί δεν έρχονται, δεν τους αισθάνομαι.

Το καταλαβαίνω από μηνύματα συμπόνιας και συμπαράστασης που μου στέλνουν πολλοί και στην αρχή δεν ήξερα γιατί γίνεται αυτό. Έχω τον στόχο μου, μένω προσηλωμένη σε αυτό, αδιαφορώ για οτιδήποτε δεν με αγγίζει και δεν με αφορά. Σεβαστές οι απόψεις του κόσμου, ο καθένας έχει τον τρόπο του να τις εκφράζει»

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τον καθένα ξεχωριστά γιατί με την ιδιαίτερη προσωπικότητά σας μου μάθατε πράγματα και είναι πολύ σημαντικό, κάθε φορά να παίρνεις κάτι από τους ανθρώπους. Ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με όλους εσάς», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον κόσμο για τα τρία αυτά χρόνια που ζήσαμε μαζί, τα οποία αποχαιρετώ στην παρούσα φάση, αλλά δεν έχω νεότερα ως προς την ανανέωση του τηλεοπτικού μας ραντεβού. Η τηλεόραση θα μείνει στη ζωή μου με οποιοδήποτε τρόπο, απλά με διαφορετικές συνθήκες. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη θα πω εγώ», ήταν το αινιγματικό σχόλιο της Ελεονώρα Μελέτη για το τηλεοπτικό της μέλλον. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top