Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη

Την Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Ευαγγελάτος στο πλατό της εκπομπής Live News.

Μελέτη: Γιατί είπε το «ναι» στην πρόταση Μητσοτάκη για τις Ευρωεκλογές

Οι δύο παρουσιαστές του MEGA συζήτησαν με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της οικοδέσποινας του MEGA Καλημέρα στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Η πρόταση έγινε αρκετά αργά μπορώ να πω και δεν είχα πολύ χρόνο για να το μεταβολίσω όπως ήθελα με την ησυχία μου, να το συζητήσω και να το αναλύσω. Δεν είχα αυτό το περιθώριο, λειτούργησα με την πίεση του χρόνου», δήλωσε αρχικά. 

Η Ελεονώρα Μελέτη με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ελεονώρα Μελέτη με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

«Επικράτησε το συναίσθημα περισσότερο έναντι της λογικής, έπρεπε να απαντήσω μέσα σε τρεις ημέρες. Μίλησα με τον άντρα μου και τον εργοδότη μου, τον πρόεδρό μας. Από τη στιγμή που είχα την στήριξη και των δύο, προχώρησα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια στον Νίκο Ευαγγελάτο, σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος που της εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ελεονώρα Μελέτη: «Υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία»

«Είναι η πρώτη φορά που συστήνομαι με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο. Θα πρέπει να καταπολεμήσω την καχυποψία, όταν κάποιος ακούει το όνομά μου ως υποψήφια Ευρωβουλευτή. Είναι η δεύτερη φορά που ψήφισα Νέα Δημοκρατία, η πρώτη ήταν το 2019. Ταυτίζομαι με τις απόψεις του κόμματος», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη. 

Αν δεν τα καταφέρει στις Ευρωεκλογές, η Ελεονώρα Μελέτη θα παραμείνει στην τηλεόραση

Αν δεν τα καταφέρει στις Ευρωεκλογές, η Ελεονώρα Μελέτη θα παραμείνει στην τηλεόραση

«Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να δει τι θα κάνει στο επόμενό της βήμα, ούτε το κίνητρό μου ήταν τα χρήματα. Άλλωστε, υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα από έναν Ευρωβουλευτή. Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι η ατζέντα που μου παρουσιάστηκε», υπογράμμισε. 

Μελέτη: Με chic total white look στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών της ΝΔ

«Αν δεν καταφέρω να εκλεγώ, δεν έχω να χάσω κάτι, θα επιστρέψω στη δουλειά μου, την οποία δε θα αφήσω. Δεν έχω κανένα όραμα να αποκτήσω πολιτική καριέρα», ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top