Μελέτη: Με chic total white look στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών της ΝΔ

Έκλεψε τα βλέμματα στο Ωδείο Αθηνών

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, παρουσιάστηκαν απόψε, Δευτέρα 15 Απριλίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Ευρωεκλογές: Με Μπελέρη και Μελέτη το ψηφοδέλτιο της ΝΔ!  
 

Υπενθυμίζεται ότι είχαν ήδη ανακοινωθεί τα πρώτα 32 ονόματα και εκκρεμούσαν άλλα δέκα. Ανάμεσα στους «νέους» υποψηφίους ευρωβουλευτές ήταν και η τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέβηκε στη σκηνή και αποκάλυψε πώς δέχθηκε την πρόταση του πρψθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής: «Σε μια συνάντηση που είχα με τον πρωθυπουργό μας, εκείνος μου επικοινώνησε ένα από τα μεγαλύτερα προσωπικά του στοιχήματα: να δει σύντομα τις γυναίκες να έχουν μια ισότιμη και μια πιο ασφαλή θέση στη σύγχρονη κοινωνία. Ο πρωθυπουργός θέλει να δει τις γυναίκες σε ισότιμη θέση στην κοινωνία. Γνωρίζοντας και ο ίδιος την ευαισθητοποίησή μου και τη δράση μου σε κοινωνικά ζητήματα που αφορούν σε γυναίκες, με προσκάλεσε να κάνουμε παρέα αυτήν την προσπάθεια επίτευξης του στόχου».

Η σικάτη εμφάνιση με total white look

Η Μελέτη επέλεξε για την ιδιαίτερη βραδιά ένα total white look. Συγκεκριμένα, φόρεσε λευκό office παντελόνι, λευκό τοπ, και σακάκι, ενώ το σέταρε με γόβες σε nude χρώμα. Με make up σε γήινες αποχρώσεις και κυμματιστά μαλλιά, η Ελεονώρα Μελέτη έκλεψε τα βλέμματα στο Ωδείο Αθηνών.

μελετη

Μελέτη: Με chic total white look στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών της ΝΔ/ ndp

μελετη

μελετη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top