Cleanfluencers: Η τάση με τα tips για την καθαριότητα του σπιτιού

Δίνουν λύσεις και ιδέες για γρήγορο, εύκολο καθάρισμα κάθε γωνιάς

Όσα είπε η cleanfluencer Σμαράγδα Κυρόγλου στην εκπομπή «Ελένη» 

Η νέα τάση που έχει συνεχώς ανοδική πορεία στα social media, είναι αυτή σχετικά με τα tips για την καθαριότητα και την οργάνωση του σπιτιού.

Οι cleanfluencers έχουν ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό, με τις χρήσιμες ιδέες- λύσεις που δίνουν για καθαρούς και οργανωμένους χώρους με εύκολα βήματα.

Η Σμαράγδα Κυρόγλου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το κανάλι που έχει δημιουργήσει στο Youtube, με συμβουλές καθαριότητας. «Το ‘’Smaragda’s beauty secrets’’ ξεκίνησε πριν από 3,5 χρόνια ως κανάλι beauty και τώρα έχει πάνω από 52.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Ο κόσμος ζητά από τους influencers ιδέες και λύσεις για την καθημερινότητά τους», εξήγησε.

Όπως ανέφερε, τα θέματα με τη μεγαλύτερη απήχηση ήταν αυτά που αφορούν το «Πώς καθαρίζω τον φούρνο και το πλυντήριο ρούχων», το οποίο έχει πάνω από 260.000 προβολές.

«Προσπαθώ να βρω πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω απλά υλικά και να καθαρίσω σε βάθος κάθε γωνία του σπιτιού. Η πανδημία μας προέτρεψε να ασχοληθούμε πιο πολύ με το σπίτι και να βάλουμε τις ντουλάπες σε τάξη και να καθαρίζουμε κάθε γωνία. Την περίοδο του κορωνοϊού το youtube εκτοξεύτηκε, γιατί ο κόσμος είχε χρόνο να το παρακολουθήσει και να κάνει όσα προτείνουμε οι youtubers».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top