Μαίρη Αργυριάδου για Μπάγια Αντωνοπούλου: «Ανεπίτρεπτη δήλωση»

Η δήλωση της δημοσιογράφου που προκάλεσε εκνευρισμό

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Τις δηλώσεις που έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου στην κάμερα του Breakfast@Star σχολίασε η ομάδα της εκπομπής το πρωί της Τετάρτης. 

Μαίρη Αργυριάδου: Η προσωπική ζωή, η πρόταση γάμου κι η Ταϊλάνδη

Η Μαίρη Αργυριάδου κατακεραύνωσε τη γνωστή δημοσιογράφο, η οποία αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής MEGA Καλημέρα, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως «καμία θέση δεν είναι για πάντα».

Η Μαίρη Αργυριάδου σχολίασε έντονα τις δηλώσεις της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τις εκπομπές

Η Μαίρη Αργυριάδου σχολίασε έντονα τις δηλώσεις της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τις εκπομπές

«Εγώ οριακά θύμωσα που άκουσα τη συγκεκριμένη δήλωση από τη Μπάγια Αντωνοπούλου, γιατί είναι δημοσιογράφος, είναι στον χώρο και είναι ανεπίτρεπτο για μία συνάδελφο να λέει για μία εκπομπή που ολοκληρώνεται νωρίτερα και όλοι οι εργαζόμενοι βγαίνουν εκτός ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα», τόνισε εμφανώς ενοχλημένη η Μαίρη Αργυριάδου.

«Συγνώμη αλλά τουλάχιστον να κρατήσει μέχρι το τέλος του συμβολαίου;», επισήμανε η δημοσιογράφος του Star. 

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Θα ήθελα παιδιά» - Το παράπονο του συντρόφου της

«Η Μπάγια είναι μία δημοσιογράφος που έφυγε ή την "έφυγαν" από μια εκπομπή νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Φαντάσου να έλεγαν τα ίδια και για εκείνην τότε. Δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά κι η καριέρα», παρατήρησε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου

«Εγώ το θεωρώ απίθανο λαϊκισμό το να μιλήσεις μόνο για τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και δεύτερον ο πίσω λίγο πιο εύκολα θα βρει μια άλλη δουλειά. Ο μπροστά ίσως μείνει εκτός για πολύ μεγαλύτερο διάστημα μέχρι να διαπραγματευτεί την επόμενη δουλειά», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η Μαίρη Αργυριάδου. 

«Με τον Παπαδάκη δε θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά, ούτε εκείνος θα ήθελε»

«Εμένα πιο πολύ απ’ όλα με στεναχωρεί το ότι, όταν έρχεται η ώρα ένας ή μία συνάδελφος να μιλήσει για κάτι τέτοιο, απαντά με αυτόν τον τρόπο. Αντί να πεις: τα έχω ζήσει κι εγώ, ρε παιδιά», κατέληξε η δημοσιογράφος του Breakfast@Star

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top