«Με τον Παπαδάκη δε θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά, ούτε εκείνος θα ήθελε»

Όσα αποκάλυψε πρώην συνεργάτιδα του γνωστού δημοσιογράφου

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Στο Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά μιλήσε η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για την αποχώρησή της από το Mega, ενώ τόνισε πως δε θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μιλάει για την αποχώρηση από το «Καλημέρα Ελλάδα»

«Νέο σπίτι, νέα αρχή. Μετακομίσαμε με τον σύντροφό μου πριν ένα μήνα. Στα επαγγελματικά είμαι σε μια φάση του να ζυγίσω τα πράγματα και τις καταστάσεις και να επιλέξω, όχι μια θέση απλώς για να έχω δουλειά, αλλά μια πρόταση που θα με κάνει ευτυχισμένη. Αποχώρησα από το Mega μετά από τέσσερα χρόνια γιατί δεχόμουν άδικη συμπεριφορά. Δε μιλάω για τη διοίκηση. Δε δέχτηκα καμία επίσημη πρόταση από το OPEN και δε θα ήθελα έτσι κι αλλιώς να επιστρέψω στην πρωινή ζώνη», είπε αρχικά. 

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είπε στη συνέχεια: «Μεταξύ Παπαδάκη, Λιάγκα και Αρναούτογλου, θα επέλεγα τον Γιώργο Λιάγκα να συνεργαστούμε. Με τον Γιώργο Παπαδάκη δε θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά, ούτε εκείνος θα ήθελε. Μετάνιωσα που έκανα το Survivor Πανόραμα γιατί δεν ταίριαζε σε αυτό που είμαι εγώ». 

Η νέα επαγγελματική αρχή της Μπάγιας Αντωνοπούλου μετά τον Παπαδάκη

Θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη, με την αποχώρησή της το 2018 και τη μεταξύ τους σχέση να συζητιέται πολύ!  

Τα χαμόγελα με τον Γιώργο Παπαδάκη ανήκουν στο μακρινό παρελθόν για την Μπάγια Αντωνοπούλου

Τα χαμόγελα με τον Γιώργο Παπαδάκη ανήκουν στο μακρινό παρελθόν για την Μπάγια Αντωνοπούλου

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top