Μαίρη Αργυριάδου: Η προσωπική ζωή, η πρόταση γάμου κι η Ταϊλάνδη

«Τα παράτησα όλα και πήγα για να ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Τη Μαίρη Αργυριάδου υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show το βράδυ της Τετάρτης. 

Breakfast@star: Η έκπληξη που έκαναν στη Μαίρη Αργυριάδου

Η γνωστή δημοσιογράφος του Breakfast@Star, μίλησε για την προσωπική της ζωή κι αποκάλυψε ότι στο παρελθόν αποχώρησε από ραδιοφωνικό σταθμό και την εκπομπή που έκανε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, για να μετακομίσει στην Ταϊλάνδη με τον τότε σύντροφό της

Τη Μαίρη Αργυριάδου απολαμβάνουμε καθημερινά στην παρέα του Breakfast@Star

Τη Μαίρη Αργυριάδου απολαμβάνουμε καθημερινά στην παρέα του Breakfast@Star

«Έχω φτάσει κοντά στον γάμο κι άλλαξα ήπειρο! Μου έγινε πρόταση γάμου και δεν ήταν η πρώτη φορά. Οι σύντροφοι με τους οποίους ήμουν μαζί ήταν σοβαρές σχέσεις. Δεν πήγε αυτή η σχέση. Δεν ήταν η πρόταση με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο αλλά ήταν: "Φεύγουμε, θα παντρευτούμε". Γυρίζουμε πίσω σίγουρα επτά χρόνια στην... Ταϊλάνδη! Ήμουν στην Αθήνα, όταν ξεκινούσα εδώ επαγγελματικά, εκείνος ήταν Θεσσαλονικιός που θα δούλευε κάπου στο εξωτερικό και μου λέει "Πάμε Ταϊλάνδη;". Λέω "Πάμε!". Τα παράτησα όλα και πήγα για να ζήσουμε εκεί για ένα διάστημα, όχι για όλη μου τη ζωή», είπε αρχικά.  

Μαίρη Αργυριάδου: Η on air έκπληξη για τα γενέθλιά της

«Άσε πως ένιωσα εκείνη την ώρα γιατί έπρεπε να αφήσω πίσω ένα μεγάλο μου όνειρο, γιατί είχα κατέβει μόλις στην Αθήνα και ξεκινούσα στον χώρο. Φυσικά και τον αγάπησα. Τότε που γύρισα το μετάνιωσα, αλλά σήμερα, αν σου πω, δεν το μετανιώνω. Ζήσαμε στην Ταϊλάνδη μερικούς μήνες.

Πριν πάμε στην Ταϊλάνδη εγώ έκανα πρωινό στο ραδιόφωνο στην Αθήνα. Ήμουν πολύ χαρούμενη, γιατί ήταν όνειρο ζωής. Κι ήρθε αυτός ο άνθρωπος και μου είπε να παντρευτούμε και να πάμε στην Ταϊλάνδη. Μέσα μου αρρώστησα, έπαθα τρομερό σοκ. Διότι δεν ήθελα ούτε να κάνω ότι έκανα και να παρατήσω μια συγκεκριμένη δουλειά που την ήθελα πολύ, αλλά δεν ήθελα όμως και να τον αφήσω. Έφυγα από το ραδιόφωνο, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. 

Η Μαίρη Αργυριάδου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δεν πήγε όμως καλά και μια νύχτα τελείωσε, ούτε κι εδώ πήγαινε καλά. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας πραγματικά, ο οποίος ήταν τρελός κι είχε μέσα δόσεις τοξίνης. Τα παράτησα, πήγα στη Ταϊλάνδη και γύρισα ένα βράδυ πίσω. Ο άνθρωπος αυτός γύρισε μετά από μερικούς μήνες. Κάναμε κι εδώ μια προσπάθεια, αλλά δεν...», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Αργυριάδου αποκάλυψε πως η αποχώρηση πίκρανε τότε ιδιαιτέρως τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Μάλιστα Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τηλέφωνο τον παρουσιαστή κι οι δυο τους ξαναμίλησαν μετά από χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top