Super Κική: Αυτό είναι το τεράστιο ποσό που έβγάλε από το Instagram

«Ήθελα να τα φάω με τους φίλους μου, να δίνω 50άρικα tip στους σερβιτόρους»

Δείτε όσα είπε η Super Κική στην εκπομπή της ΕΡΤ

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν το απόγευμα της Τετάρτης η Super Κική.

Η γνωστή influencer μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο παρέα με τη στενή της φίλη και συνεργάτιδα, Andreea Boboc, για την εμπειρία και τη γνωριμία τους στη φυλακή, τις δύσκολες στιγμές με τα ναρκωτικά αλλά και την επιχειρηματική ιδέα που αναπτύσσουν μαζί το τελευταίο διάστημα

Αγνώριστη η Super Κική: Η ολόσωμη φωτογραφία μετά την απώλεια κιλών

«Έχουμε μέχρι στιγμής ένα υπέροχο ταξίδι με την Andreea, της λέω ότι ακόμα κι οι αναποδιές που μας έχουν τύχει μας έχουν βολέψει. Αλλιώς δε θα το ευχαριστιόμασταν, δε θα το εκτιμούσαμε. Η ζωή μου τα έδωσε μια φορά όλα απλόχερα και δεν το εκτίμησα», δήλωσε αρχικά. 

Η Super Κική με τη φίλη και συνεργάτιδά της Andreea Boboc

Η Super Κική με τη φίλη και συνεργάτιδά της Andreea Boboc

«Πριν τη συνέντευξή μου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναγκάστηκα να βγω να πω την ιστορία μου, γιατί είχα τσακωθεί πάρα πολύ με τη Ζήνα Κουτσελίνη κι ήξερα ότι, επειδή τελείωνε η σύμβασή μου, δεν υπήρχε περίπτωση να με ξαναπάρουν για δουλειά στην τηλεόραση. Έτσι πήρα τον Γρηγόρη, του λέω "Σου έχω καταπληκτική ιστορία με φυλακές, ναρκωτικά κ.λπ.» και μου λέει: "Ναι, φυσικά, έλα"», εξομολογήθηκε η γνωστή YouTuber. 

Super Κική: Τα απαξιωτικά σχόλια για τον Ξαρχάκο και η κατακραυγή

«Με την Andreea γνωριστήκαμε όταν εγώ ήμουν στις φυλακές ανηλίκων κι από κάτω ήταν κρατούμενες με ανήλικα παιδιά. Δε μιλούσε ελληνικά, γραφτήκαμε στο πρόγραμμα απεξάρτησης την ίδια περίοδο και μας έβαλαν στο ίδιο κελί. Σιγά-σιγά με παντομίμα συνεννοηθήκαμε, ήταν ήδη έγκυος εκείνη. Μου έμαθε να πλένω τα ρούχα μου στο χέρι, να μαγειρεύω», περιέγραψε η Super Κική. 

«Από τον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο. Ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού, ήθελα να τα φάω με τους φίλους μου, να δίνω 50άρικα tip στους σερβιτόρους… μέχρι που βαρέθηκα να κάνω διαφημίσεις», αποκάλυψε στη συνέχεια της συνέντευξής της. 

Super Κική: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία μετά τη λιποαναρρόφηση

«Ένιωθα ενοχές, οπότε έβγαζα τα μισά του μισού από τα χρήματα. Ήθελα απλά να ζω άνετα εγώ κι οι φίλοι γύρω μου. Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα στην Andreea να της προτείνω την επιχειρηματική ιδέα που είχα», πρόσθεσε η Super Κική.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top