Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας του

Μετά από ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη

Με αφορμή τη συνέντευξη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και τα όσα είπε για την απώλεια της μητέρας της, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη, αναφέρθηκε στο πώς βίωσε ο ίδιος τον χαμό της δικής του μητέρας.

«Ήταν έτσι η διαδικασία της ασθένειας που φτάνεις σε ένα σημείο που λες να ηρεμήσει ο άνθρωπος. Οπότε, κάπως, πολύ ενοχικά το λέω, μπορεί και να θες να επισπευστούν οι διαδικασίες, αφού ξέρεις ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα σε αυτό.

Συνεπώς, την πρώτη περίοδο κάπως ηρεμείς κιόλας που σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου να υποφέρει. Αφού περάσει αυτή η διαδικασία και αυτό το χρονικό διάστημα που έχεις ηρεμήσει, που λες ας σταματήσει να πονάει και ας μην είναι πια κοντά μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος σου και πως ότι είναι να κάνεις, εσύ πρέπει να το κάνεις. Δεν έχεις πια κανέναν, την εύκολη λύση. Φυσικά λες “γιατί;” και σε πιάνει ένα παράπονο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top