MasterChef: Οι «Γκρι» έβγαλαν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Για ποιον λόγο δυσανασχέτησε ο Λευτέρης;

Μετά την ήττα των «Γκρι» στο τελευταίο Mystery Box του MasterChef 2024, έφτασε η ώρα για την μπριγάδα να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση

MasterChef: Οι ψήφοι που πήρε δεν άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ στον Λευτέρη!

MasterChef: Οι ψήφοι που πήρε δεν άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ στον Λευτέρη!

Πρώτος ψήφισε ο αρχηγός ο Κώστας, ρίχνοντας την ψήφο του στον Χρήστο που δέχτηκε όσα του είπε ο φίλος του. Ο Χρήστος με τη σειρά του ψήφισε τον Σταμάτη, όπως κι έκανε στη συνέχεια κι η Βιβή. Θέλοντας να «κάψει» την ψήφο του ο Άνχελ «κάρφωσε» τον Λευτέρη. O Ηλίας ήταν ο τρίτος που έριξε την ψήφο του στον Σταμάτη. Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους, ο Σταμάτης, ψήφισε τον Λευτέρη, με τον παίκτη να δυσανασχετεί με την κίνηση αυτή. Από την πλευρά του ο Λευτέρης ψήφισε τον Σταμάτη.  

MasterChef: Ποιος είχε το καλύτερο πιάτο στο σημερινό vegan Mystery Box;

MasterChef: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σταμάτης

MasterChef: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σταμάτης

Έτσι, τέσσερις ψήφους συγκέντρωσε ο Σταμάτη, δύο ο Λευτέρης και μία ο Χρήστος, ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ρωτώντας τον υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη ποιες είναι οι πρώτες του σκέψεις. «Σεφ ήξερα ότι θα ψηφιστώ, δεν έκανα μια καλή προσπάθεια. Δε θα τα παρατήσω, θα βάλω τον καλύτερό μου εαυτό για να παραμείνω στον διαγωνισμό», σχολίασε ο Σταμάτης.  

MasterChef: Ποια μπριγάδα κέρδισε τη δοκιμασία του Mystery Box;

MasterChef: Ο Σταμάτης... έστρεψε τα βέλη του στη Βιβή!

MasterChef: Ο Σταμάτης... έστρεψε τα βέλη του στη Βιβή!

Μιλώντας στη συνέχεια στο κιου του, δήλωσε ότι θέλει να μονομαχήσει μαγειρικά με τη Βιβή. «Δε με τρομάζει η δοκιμασία αποχώρησης, Βιβή ετοιμάσου να παλέψουμε μαζί κάτω!» είπε, θεωρώντας σίγουρα ότι κι η Βιβή θα είναι υποψήφια.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top