Φυσάει τo αντικείμενο που έρχεται σήμερα στο Cash or Trash!

Δείτε το νέο επεισόδιο σήμερα Δευτέρα στις 17:30 στο Star

Δείτε εδώ το trailer του «Cash or Trash» για την εβδομάδα 1-5/4/24

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Δέσποινα Μοιραράκη: «Τα παιδιά μου θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»

Σήμερα, Δευτέρα 1 Απριλίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Δημήτρης, δημιουργός κοσμημάτων, έρχεται στο Cash Or Trash για δεύτερη φορά. Έχοντας να πει μόνο τα καλύτερα, για την ανταπόκριση που είχε μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή, επιστρέφει δριμύτερος προκειμένου να δημοπρατήσει ένα ρολόι τσέπης. Με ένα ρολόι δημιουργού, που συνδυάζει την οθωμανική ομορφιά με την ελβετική ακρίβεια, αλλά και με τη σιγουριά της άψογης κατάστασης, όπως όλα τα αντικείμενα της συλλογής του πατέρα του, ο Δημήτρης ξαναζεί την εμπειρία της δημοπρασίας στο δωμάτιο των αγοραστών.

Το αντικείμενο, που φέρνει στο Cash or Trash o Τριαντάφυλλος, μας «ταξιδεύει» σε μια άλλη εποχή. Παλιός γνώριμος της εκπομπής από τον πρώτο κύκλο, ο Τριαντάφυλλος κάνει με τη Δέσποινα Μοιραράκη, τον Θάνο Λούδο, αλλά και τους αγοραστές, μια φανταστική βόλτα σε μια ρομαντική εποχή. Στο δωμάτιο της εκτίμησης, ο δρόμος φαίνεται να είναι κάπως… ανώμαλος για το όχημα του Τριαντάφυλλου. Θα καταφέρει, άραγε, ο πωλητής να κερδίσει έδαφος στις προσφορές στο δωμάτιο των αγοραστών;

Φυσάει αναμφίβολα το αντικείμενο, που φέρνει η Ρία στο Cash or Trash! Η πωλήτρια επιθυμεί να αποκτήσει ένα ζευγάρι υπέροχες, αλλά ακριβές γόβες και έρχεται στην εκπομπή προκειμένου να αυξήσει το budget της. H Ρία, ως ηθοποιός, έχει άνεση με το φακό και έχει έρθει στο Cash or Trash όχι για να πλουτίσει, αλλά να πουλήσει!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής

μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top