Θα συνεχιστούν ή όχι οι «Παγιδευμένοι» για τρίτη σεζόν;

Τι απαντά ο Σόλων Τσούνης στο Breakfast@star;

Υπάρχει μια έντονη φημολογία που θέλει τους «Παγιδευμένους» να ρίχνουν τίτλους τέλους και να μη συνεχίζουν για τρίτη χρονιά στον ΑΝΤ1.

Η κάμερα του Breakfast@star συνάντησε τον Σόλωνα Τσούνη και τον ρώτησε για όλα αυτά που ακούγονται.

«Δεν έχουμε ακόμη κάποια ενημέρωση. Φαντάζομαι μέσα στον μήνα θα ξέρουμε αν θα συνεχιστούν οι «Παγιδευμένοι». Δεν άκουσα πολλούς συντελεστές της σειράς να λένε ότι δε θέλουν να συνεχίσουν. Εγώ θα ήθελα να συνεχίσω. Είναι μια στρωμένη δουλειά και οι συνάδελφοι και συνεργάτες είναι πολύ καλοί. Περιμένουμε σύντομα είτε να μας γίνει πρόταση, είτε να μας πουν ότι οι Παγιδευμένοι δε θα συνεχιστούν. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΚΟΜΕ για τις τηλεοπτικές σειρές», δήλωσε στο Breakfast@star.

Σόλων Τσούνης: «Θα έλεγα ναι με τα χίλια για να κάνουμε ξανά το σόι σου»

Σόλων Τσούνης: Οι δηλώσεις για Παγιδευμένους και Σόι

Σόλων Τσούνης: Οι δηλώσεις για Παγιδευμένους και Σόι

Τσούνης: «Η σεναριακή ομάδα στο Σόι είχε κουραστεί και δεν υπήρξε βοήθεια»


Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε και για το σόι και αν θα ήταν θετικός να γίνει ξανά η σειρά. «Θα έλεγα ναι με τα χίλια για να κάνουμε ξανά το σόι σου. Μου έχουν λείψει τόσο πολύ τα παιδιά. Ήμασταν πάρα πολύ ωραία παρέα. Ήταν τόσο ευφάνταστο και εξελίξιμο. Μεγαλώναμε μαζί με τους ρόλους. Άνετα θα έλεγα ναι. Άλλοτε γίνονται λάθη στην τηλεόραση και άλλοτε παίρνονται σωστές αποφάσεις. Πάντως αυτή η σειρά όποτε κι να γίνει θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον θα δούμε πως είναι και οι χαρακτήρες 10 χρόνια μετά», πρόσθεσε ο Σόλων Τσούνης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top